Haminan talousalueen uutislehti

Rehupunttifestareilla hyvä retrotunnelma

Kulttuurituottaja ja yrittäjä Satu Liikkanen on tyytyväinen. Cafe Metsäportin Rehupunttifestareilla oli hyvä fiilis ja myös tavoitteeksi asetettu kävijämäärä täyttyi.

– Esiintyjätkin diggasivat nostalgista tunnelmaa. Ensimmäistä kertaa Metsäportissa esiintyneen Raggars-yhtyeen jäseniltä tuli vielä seuraavana päivänä viesti, että paikka kuuluu nyt heidän top viiden suosituimman joukkoon, Satu Liikkanen iloitsi.

– Tuntui, että moni tuli festareille nimenomaan kuuntelemaan tätä sympaattista lahtelaisporukkaa. Myös Irwinin Lapset -yhtyeestä tunnetuksi tullut Pasi Goodman sain yleisön laulamaan.

– Iltapäivän puolella oli vielä aika hiljaista, mutta kuuden jälkeen väkeä alkoi valua ja odotetusti lauantai-illan pääesiintyjä Turo’s Hevi Gee veti väkeä. Huomasi selvästi, että yhdeksän jälkeen alue alkoi täyttyä entisestään. Odotin kyllä, että jo iltapäivän puolella olisi tullut enemmän väkeä kuuntelemaan Pepe Ahlqvistia.

Karismaattiseen esiintyjäkaartiin kuuluivat myös rautalankayhtye Vintage ja trubaduuri Miika Mamia.

Satumatka Protuctionsin Rehupunttifestarit Virolahden kirkonkylässä järjestettiin nyt jo toista kertaa.

– Viime vuonna festivaali oli kaksipäiväinen, mutta silloin perjantai-ilta ei oikein vetänyt väkeä ja siksi festari typistettiin nyt yksipäiväiseksi, mutta silti pääsimme samaan kävijämäärään. Tästä on hyvä jatkaa, Satu Liikkanen sanoi.

– Väkeä tuli Lahdesta asti. Kirkonkyläläisiä ja kesäasukkaita oli paljon. Varmaan puolet kävijöistä.  Siihen olen kuitenkin pettynyt, että muualta kuin kirkonkylältä virolahtelaisia festareille tuli vain muutamia.

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli

Previous slide
Next slide

Lue myös