Haminan talousalueen uutislehti

Ilmakuvat kantavat uutta vuosikalenteria

Hamina-tuotteiden tarjonta on vahvistunut uudella, ensi vuoden 2020 vuosikalenterilla. Vuosikalenterin ilmakuvat ovat Ilmakuvauspalvelu Jarno Koivulan käsialaa. Yhteistyössä ovat olleet myös Vekkuva/Vesa Hovi sekä Haminan RT-klubi.

– Vuosikalenterin 12 kuukauden kuvat peilaavat myös vuodenaikoja, kertoo pari vuotta ilmakuvaukseen keskittynyt Jarno Koivula.

– Parissa vuodessa ovat pienoiskopterit eli dronet kehittyneet valtavasti. Satsaamalla kamerakalustoon on saatu lisää laatua myös kuviin.

Vuoden 2020 vuosikalenterit ovat jo myynnissä Haminan infopisteessä Lipputornissa, Suomen lipun aukion kioskissa (ent. Sibeliuskadun kenttä) sekä Posliinitar-liikkeessä. Tarjolla on myös ilmakuva-aiheisia mukeja, käsinmaalattuja mukeja, jääkaappimagneetteja, lasinalusia ja nyt uutuutena myös ilmakuva-aiheisia tarjottimia.

Kaikkia Hamina-aiheisia matkamuistoja saa myös verkkokaupoista haminamatkamuistot.fi ja haminatuotteet.fi

Lue lisää aiheesta:

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli

Previous slide
Next slide