Haminan talousalueen uutislehti

Rokkimaraton tuo vauhtia Haminan yöhön

Haminalaisbändi Rock Criminals vetää kesän ainoan kotikeikkansa perjantaina 2.8. klo 21.30 Jack Upissa.

Kaksipäiväinen rokkimaraton Local Rock Marathon valtaa Haminan runsaan viikon kuluttua 2.–3. elokuuta. Rokkimaraton on kolmen haminalaisbaarin kimppa ja bändimusiikki soi ravintoloissa Hallinkulma, Jack Up ja Gebardi iltapäivästä klo 17 myöhäiseen yöhön eli tappiin asti.

– Juonessa on mukana kaikkiaan 17 paikallista bändiä. Kaikki kutsutut lähtivät mukaan ja bändejä on trubaduurikokoonpanoista isoon rokkibändiin, kertoo tapahtuman puuhamies Roope Kauhanen.

Roope sanoo, että Tattoon välivuosina Haminassa on puutunut meininki musa­puolella.

– Siihen haetaan nyt uutta sykettä ja toivottavasti musiikin ystävät lähtevät liikkeelle! Musiikin lajeja löytyy kahden illan aikana taatusti aivan laidasta laitaan!

Perjantaina 2.8. Hallinkulma avaa tapahtuman jo klo 17.30, kun lauteille astele 4J. Double Shot jatkaa siitä ja Juttis päättää illan.

Gebardin ensi tahdit perjantaina iskee klo 18.30 1st Round, jota seuraavat Suomen Hevonen ja Bluezy Expectation. Jack Upin perjantain aloittaa klo 21.30 Rock Criminals klo 21.30 ja päättää Purple Snake.

Lauantaina Pretty Vacant Boys avaa Hallinkulmassa jo klo 17. Siitä jatkavat Roopen oma bändi Acoustic Overtone ja tapahtuman ainoa kotkalaisbändi Johanna von Hertzen. Johanna itse toimii perjantaina myös Normipäivän juontajana.

Lauantain päättävät Hallinkulmassa Ella Tynkkynen ja Old Wood’n Joes Hobo Bluestruction. Gebardin lauantai on katettu neljällä kokoonpanolla: Roundtown Beats, Asteroid 4266, Cover Me Up ja J & Gentlemen. Soitanto alkaa klo 18.

Roope Kauhanen kertoo, että musiikin ohella pöytä on katettu myös erilaisilla eväillä:

– Kotipizza ja Social Burger Joint palvelevat molempina päivinä klo 24:een saakka. Hallinkulman liepeillä on myös liikkuva grilli Local Rock Grill terassisoiton ajan eli klo 22:een saakka, valistaa Roope.

Oman kattauksensa tarjontaan tuo myös Husulan Laulumiehet, joka piipahtaa perjantaina jokaisella terassilla lauluineen.

Roope Kauhanen on niputtanut yhteen kesän suuriin musiikkitapahtumiin kuuluvan Local Rock Marathonin.
Previous slide
Next slide

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli