Haminan talousalueen uutislehti

Autohuolto koukutti asiakkaita

Ollikainen Autopartsin Panu Seppänen palveli kotkalaista Mirka Ahoa vetokoukkuasioissa.

Vetokoukut kiinnostavat haminalaisia autoilijoita! Haminan Autohuollon toimintapäivän erikoistarjous sai vetokoukkua kaipaavat autoilijat liikkeelle sankoin joukoin.

– Vetokoukku on monessa asiassa tarpeellinen ja jopa korvaamaton. Peräkärrin vetäminen lienee päätarkoitus vetokoukun asentamiseen, mutta koukkuun on vaivatonta kiinnittää myös polkupyörien kuljetusteline, kertoi Panu Seppänen, Ollikainen Autopartsin myyntipäällikkö, joka esitteli Auto-Hak -vetokoukkuja toimintapäivässä.

Kotkalainen Mirka Aho saapui vetokoukkuostoksille vakain aikein:

– Kaksi vuotta olemme harkinneet vetokoukun hankkimista autoomme. Nyt tuli hyvä tarjous ja siihen olen tarttumassa, sanoi Aho.

Haminan Autohuollon yrittäjä Nooke Kallio sanoo, että Ollikainen Autoparts on vain yksi yhteistyökumppaneista, joiden kanssa pieni yritys on verkostoitunut.

– Toimintapäivän vetokoukkutarjoukset saivat asiakkaat liikkeelle ja uskon, että Ollikaisen Panu Seppänen oli päivän tulokseen tyytyväinen kuten mekin, sanoi Kallio.

Yksi toimintapäivän yhteistyökumppaneista oli Risto Rämä Hamina:

– Autoasi-ketjuun kuuluvana korjaamona saamme korjaamoomme tarvikkeet ja varaosat Haminan Risto Rämän kautta. Kun jätämme tilauksen jostakin tuotteesta iltapäivällä klo 16 mennessä, tuote on korjaamollamme heti aamulla.

Haminan Autohuolto täytti pari vuotta sitten 25 vuotta. Alusta lähtien yritys on toiminut Toyota henkilöautojen valtuutettuna huoltokorjaamona.

– Toyota on edelleenkin pääasiakkaamme, mutta hyvin verkostoituneena pystymme palvelemaan kattavasti myös muita automerkkejä, vakuuttaa Kallio.

Verkostoituminen on iso juttu pienelle yrityksille, vakuuttaa Haminan Autohuollon Nooke Kallio (oik.) vierellään Ollikainen Autopartsin Panu Seppänen sekä Jari Härkönen Haminan Risto Rämältä.
Previous slide
Next slide

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli