Haminan talousalueen uutislehti

Teemu Tuukkanen palasi OP-ryhmään

Haminassa jatkossakin asuva Teemu Tuukkanen on Miehikkälän Osuuspankin uusi toimitusjohtaja.

Haminalainen Teemu Tuukkanen, 40, on Miehikkälän Osuuspankin uusi toimitusjohtaja. Mies aloitti uudessa työpaikassaan reilu kaksi viikkoa sitten ja ensivaikutelmat ovat olleet positiivisia.

– Talossa on hyvä henkilökunta ja pankkitoimintaan syvällisesti paneutunut hallitus. Kun Miehikkälän Osuuspankki tekee kokoluokkaansa nähden erinomaista tulosta, näkymämme ovat hyvin myönteiset, arvioi Tuukkanen.

Edelliset viisi vuotta Tuukkanen työskenteli OmaSP:n palveluksessa Haminassa, konttorinjohtajana ja aluejohtajana. Pankkiuransa alkuvuodet 2006:sta lähtien työpaikkana oli Helsingin Osuuspankki.

– Pieni kokomme tuo meille ketteryyden ja onhan meillä tukena suuri OP-ryhmä palveluineen.

Kaakonkulmallakin on viime vuosina nähty kovia muutoksia pankkikonttoreiden määrässä ja tämä on saanut asiakkaita liikkeelle.

– Asiakkaiden liikehdintää on aina, meillä Miehikkälässä ovat ovet avoinna kaikista pankkiryhmistä tuleville uusille asiakkaille, myös haminalaisille, sanoo Tuukkanen.

Pankkeihin vyöryvän digitaalisuuden Tuukkanen näkee vain mahdollisuutena.

– Digitaalisuus tuo meille mahdollisuuden palvella asiakkaita myös muuttuvissa tilanteissa. Asiakkuudet pysyvät eivätkä etäisyydet ole enää este pankin palveluitten saatavuudelle.

Miehikkälässä ei edes keskustella pankkikonttorin palveluaikojen supistamisesta.

– Kuuntelemme asiakkaitamme ja palvelumme taipuvat asiakkaittemme toiveiden mukaan. Miehikkälä on vireä kunta, jossa pienuus on käännetty vahvuudeksi, arvioi Teemu Tuukkanen.

Lue lisää aiheesta:

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli