Haminan talousalueen uutislehti

Teemu Tuukkanen palasi OP-ryhmään

Haminalainen Teemu Tuukkanen, 40, on Miehikkälän Osuuspankin uusi toimitusjohtaja. Mies aloitti uudessa työpaikassaan reilu kaksi viikkoa sitten ja ensivaikutelmat ovat olleet positiivisia.

– Talossa on hyvä henkilökunta ja pankkitoimintaan syvällisesti paneutunut hallitus. Kun Miehikkälän Osuuspankki tekee kokoluokkaansa nähden erinomaista tulosta, näkymämme ovat hyvin myönteiset, arvioi Tuukkanen.

Edelliset viisi vuotta Tuukkanen työskenteli OmaSP:n palveluksessa Haminassa, konttorinjohtajana ja aluejohtajana. Pankkiuransa alkuvuodet 2006:sta lähtien työpaikkana oli Helsingin Osuuspankki.

– Pieni kokomme tuo meille ketteryyden ja onhan meillä tukena suuri OP-ryhmä palveluineen.

Kaakonkulmallakin on viime vuosina nähty kovia muutoksia pankkikonttoreiden määrässä ja tämä on saanut asiakkaita liikkeelle.

– Asiakkaiden liikehdintää on aina, meillä Miehikkälässä ovat ovet avoinna kaikista pankkiryhmistä tuleville uusille asiakkaille, myös haminalaisille, sanoo Tuukkanen.

Pankkeihin vyöryvän digitaalisuuden Tuukkanen näkee vain mahdollisuutena.

– Digitaalisuus tuo meille mahdollisuuden palvella asiakkaita myös muuttuvissa tilanteissa. Asiakkuudet pysyvät eivätkä etäisyydet ole enää este pankin palveluitten saatavuudelle.

Miehikkälässä ei edes keskustella pankkikonttorin palveluaikojen supistamisesta.

– Kuuntelemme asiakkaitamme ja palvelumme taipuvat asiakkaittemme toiveiden mukaan. Miehikkälä on vireä kunta, jossa pienuus on käännetty vahvuudeksi, arvioi Teemu Tuukkanen.

Lue lisää aiheesta:

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli

Previous slide
Next slide

Lue myös