Haminan talousalueen uutislehti

Parhaan K-Supermarketin titteli tuli Kanuunalle

Kauppias Ville Meronen ja K-supermarketketjun myöntämä diplomi.

K-Supermarket-ketju on palkinnut Suomen parhaita kauppoja. Kaakkois-Suomen parhaana kauppana palkittiin K-Supermarket Kanuuna, jossa asiakkaita palvellaan vilpittömästi ja suoraselkäisesti.

K-Supermarket -ketju palkitsee vuosittain sellaisia kauppoja, joiden asiakastyytyväisyys ja toiminta ovat erinomaista. Palkittavissa kaupoissa toimintaa kehitetään innovatiivisesti ja pitkäjänteisesti.

– Tänä vuonna kiinnitimme erityistä huomiota siihen, miten asiakkaille luodaan ainutlaatuinen asiointikokemus jokaisella käyntikerralla, kertoo K-Supermarket -ketjun johtaja Anne Hujala.

K-Supermarket Kanuunan voittoa perusteltiin asiakastyytyväisyyden todella korkealla tasolla. Kaupassa huomioidaan kaikki, autetaan toisia vilpittömästi ja suoraselkäisesti. Asiakkaat arvostavat palvelutiskin valikoimaa, kaupan palvelua sekä ammattitaitoista henkilökuntaa.

K-Supermarket Kanuunan  kauppias Ville Meronen tunnustaa, että voitto tuntuu todella hyvältä ja ilahduttaa koko henkilökuntaa.

– Kauppamme menestystekijöitä ovat ehdottomasti asiakaspalvelu ja luotettavuus. Meillä laatu korostuu aivan kaikessa tekemisessä ja näin luomme kestävää luottamusta asiakkaidemme parissa, sanoo Meronen.

Ville Meronen tuli Kanuunaan kauppiaaksi helmikuussa 2017. Mittavien remonttien jälkeen uusittu kauppa avattiin valmiina ja uusiutuneena marraskuussa 2017.

– Olemme saaneet nopeasti asiakastyytyväisyyden korkealle tasolle ja siitä kiitän henkilökuntaamme. Asiakastyytyväisyyttä mitataan ketjussa monilla mittareilla ja kaikki tulokset ovat kannaltamme samansuuntaisia, sanoo Meronen.

K-Supermarket Kanuunalla on kauppias Merosen mukaan kova osaaminen esimerkiksi tuoretavarapuolella, samoin erikoisruokavalioissa alkaen gluteenittomista vegaaneihin.

– Kyllä asiakastyytyväisyys näkyy sitten myös liikevaihdon kehittymisessä, tunnustaa kauppias.

Suomessa on kaikkia 244 K-supermarketia. Kanuunan asiakastyytyväisyys vuonna 2019 oli sijalla 21 kaikista Suomen K-Supermarketeista.

K-Supermarket Kanuuna on Haminan mittapuussa vähintäänkin keskisuuri työnantaja:

– Joulukuussa meiltä läksi 57 tilipussia työntekijöille. Oman väen lisäksi meiltä saavat työtä mm. siivouksen ja kiinteistönhoidon osaajat. Paikallisten tavarantoimittajien määrä kasvaa koko ajan.

Valtakunnallisesti parhaan K-Supermarket kaupan tittelin nappasi Ari Ruissalo K-Supermarket Westeristä Tampereelta.

TATTOO jättijako 6.5.-toistaiseksi
Previous slide
Next slide

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli