Haminan talousalueen uutislehti

Kotipizza Hamina laajentaa Porvooseen – panokset myös kotiinkuljetuksiin

Kotipizza Haminan ja Social Burgerjointin kotiinkuljetuskalusto on starttivalmiina.

Kotipizza Hamina laajentaa toimintansa myös Porvooseen. 1. huhtikuuta Kotipizza Porvoo/Näsi siirtyyy haminalaisten komentoon.

Samalla Kotipizza Haminan omistajakolmikko Satu ja Sini Peltola sekä Sanna Salopaasi saa vastuulleen myös Social Burgerjoint Porvoon toiminnot.

– Porvoossa edellinen omistaja halusi keventää työtaakkaansa ja päädyimme tällaiseen ratkaisuun. Meitä on kolme reipasta yrittäjää ja tehtävämme on vain kääntää myös Porvoon numerot plussan puolelle, sanoo Satu Peltola, joka on ravintolatoiminnan pyörittäjäksi perustetun Ritkapel Oy:n hallituksen puheenjohtaja.

Sisarukset Satu (vas.) ja Sini Peltola aloittivat Kotipizza Haminan yrittäjinä toukokuussa 2010.

Kotipizza Haminalla on ollut kuljetuspalvelua jo muutaman vuoden.

– Viime torstaina saimme kuljetukseen toisenkin auton, jossa komeilevat Kotipizzan sekä Social Burgerjointin logot. Auton hankkiminen oli myös varautumista tulevaan, mikäli tämän hetkinen tilanne Suomessa vaatii esimerkiksi ravintolatilojen sulkemista, sanoo sisarusten ohella yrityksen kolmas omistaja Sanna Salopaasi.

– Meillä käy kauppa silloinkin kotiinkuljetusten ansiosta. Autojen lämpöboxeissa tuotteet kestävät kuumina, vakuuttaa toimitusjohtaja Sini Peltola.

Kotipizza Hamina täyttää toukokuussa 10 vuotta. Social Burgerjoint aloitti Haminassa viime syksynä.

– Burgerpuolella meno oli aluksi tosi vauhdikasta. Alkuhuuman jälkeen myynti on tasoittunut, mutta kunhan saamme kotiinkuljetukset pelaamaan burgereissakin, uskomme vahvasti tulevan kesään. Meillä on vankka luotto tuotteisiimme, arvioi Satu.

Ihan ilmaisia eivät Kotipizzan kuljetukset ole. 10 km:n säteellä pizzanuunista kuljetukselle tulee hintaa 5,90. Jos tilaus on yli 50 euron arvoinen, kotiinkuljetus on ilmainen.

Pizzat voi tilata ja maksaa myös verkkokaupan kautta, pian toivottavasti saamme saman mahdollisuuden myös Social Burgerjointille, lupaa Sini.

Nenna Paronen paistaa burgerit ja kyyti nälkäisen asiakkaan luo voi alkaa.
Previous slide
Next slide

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli