Haminan talousalueen uutislehti

Hamina Bastioni tuo live-esityksiä suoraan katsojien kotisohville

Lauteilla Ihme4set, vauhdissa Sami Niskavaara ja Max Paananen.

Hamina Bastioni tuo live-esityksiä suoraan katsojien kotisohville, kun historian ensimmäinen Bastioni Live striimataan la 11.4. klo 19.00-21.00. Keikalla esiintyy yksi Kymenlaakson kovimmista bilebändeistä, Ihme4set.

Koronaviruksen aiheuttamasta pandemiasta ja siitä seuranneista hallituksen toimista johtuen suurin osa yleisötapahtumista on toistaiseksi peruttu, ja ihmisiä on kehotettu pysymään kodeissaan. Myös Hamina Bastionin tapahtumat on tämän ohjeistuksen mukaan peruttu.

– Monta paljon odotettua tapahtumaa on jouduttu perumaan. Haluamme omalta osaltamme olla mukana tarjoamassa korvaavia elämyksiä ja samalla tukea lähiseudun muusikoita järjestämällä tapahtumia suoraan ihmisten kotisohville. Nyt järjestettävän keikan tarkoituksena on soittaa ns. toivelaulu -tyyppisesti yleisön suosikkibiisejä, kertoo Hamina Bastionin tapahtumakoordinaattori Milja Meriläinen.

Idea Bastionin livestriimatuista konserteista on otettu hyvin vastaan. Hamina Bastionin sosiaalisissa medioissa (facebook ja instagram) on kysytty kävijöiden biisitoiveita, ja vastauksia on tullut paljon. Saatu palaute on ollut pelkästään positiivista.

Virtuaalikeikka on katsottavissa suorana Hamina – kohtaamisten kaupungin Youtube-kanavan kautta.

Keikka on katsojille ilmainen.

Lauantaina 11.4. järjestettävä Bastioni Live on ensimmäinen Haminan kaupungin Tapahtumatuotannon järjestämistä kolmesta striimatusta live-keikasta. Kaksi muuta on tarkoitus järjestää vappuaattona to 30.4. ja valmistujaisviikonloppuna la 30.5.

Bastioni Live -keikan teknisestä tuotannosta vastaa syksyllä 2019 perustettu Kymenlaaksolainen tapahtuma-alan yritys East Coast Events yhdessä AK Soundin kanssa.

Previous slide
Next slide

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli