Haminan talousalueen uutislehti

Apua tylsyyteen

Nyt vallitsevan maailmantilanteen aikana meistä melkein jokainen viettää lähes kaikki tunnit päivästään neljän seinän sisällä (ainakin toivottavasti). Kun tätä karanteenia on jatkunut jo näin pitkään, voivat päivät käydä helposti tylsiksi.

Nyt vallitsevan maailmantilanteen aikana meistä melkein jokainen viettää lähes kaikki tunnit päivästään neljän seinän sisällä (ainakin toivottavasti). Kun tätä karanteenia on jatkunut jo näin pitkään, voivat päivät käydä helposti tylsiksi.

Ennen oli ongelmana ettei ole aikaa tehdä mitään, mutta nyt sitä aikaa olisi, eikä välttämättä keksi mihin tämän ajan käyttäisi, ainakin omalla kohdallani.

Ensimmäinen asia, mitä tein tylsyyteeni, oli kaappieni perusteellinen siivoaminen vihdoinkin. Kerrankin kävin läpi kaikki tavarani ja heitin pois kaiken turhan, esimerkiksi koulumonisteita yläkouluajoilta. Toki ainoa huono puoli on, ettei käyttökelpoisia turhia tavaroita voi vielä laittaa mihinkään myyntiin, sillä olisi aika iso uhka nähdä ihmisiä ja mahdollisesti tartuttaa heidät tai saada itse tartunta.

Sitten kun korona on ohi, ovat myytävät tavarat jo valmiiksi erillään säästettävistä, kätevää.

Nyt voi myös aloittaa vihdoin sen kesäkuntoon-projektin. Netti on pullollaan treenisovelluksia ja -videoita, joiden avulla saa varmaankin treenattua joka ikistä lihasta mitä kehosta löytyy. Tai sitten voi olla treenaamatta kesäkuntoon, sillä tuskin kesällä pääsee rannalle esittelemään treenattua tai treenaamatonta vartaloaan. Suuret ihmismassat eivät myöskään näe, jos kokeilet kotona jotain aivan uutta tyyliä.

En ehkä kuitenkaan suosittele nappaamaan keittiösaksia ja leikkaamaan impulsiivisesti itselleen otsahiuksia. Nyt onkin mitä parhain aika löytää uusia puolia itsestään.

Koronassa ainoa positiivinen asia on, että se pakottaa lähes meidät kaikki ottamaan rauhallisemmin ja pysähtymään edes kerran kiireistämme. Nyt ei ole kiire mihinkään, sillä ei ole suotavaa lähteä pois kotoa. Ystävien ja sukulaisten kanssa voi jutella videopuhelullakin.

Nyt on siis aika tehdä niitä asioita, mitä ei ennen ole ehtinyt tai jaksanut tehdä; lukea se kirja mikä on ollut hyllyssä vuosia, opetella uusi kieli tai taito.

Jaa kirjoitus somessa

Lähetä tai printtaa kirjoitus

Previous slide
Next slide