Haminan talousalueen uutislehti

Kuntoon voi päästä myös verkkovalmennuksella

Haminalaiset Eveliina Paronen ja Tuula Haaja ovat ryhtyneet tarjoamaan verkossa personal trainer -palveluksia. Eveliina on suunnitellut kokonaisuudessaan laajan verkkokoulutuspaketin ja palveluja tarjoavat molemmat, Eveliina oman yrityksensä OP Kevytyrittäjä Eveliina Parosen ja Tuula Virolahdella omistamansa Kaakon Kuntohoidon kautta. Tuula Haaja on ammatiltaan fysioterapeutti mutta myös personal trainer.

Idean verkkovalmennuksesta esitti Eveliina:

– Verkon kaksi kuukautta kestävä Restart-valmennus sisältää muuttuvan ohjelman salille sekä kotiin. Valmennukseen liittyy myös jatkuva tuki facebook-ryhmän avulla, jossa pidämme viikkolivejä valmennuksen ostaneille, kertoo Eveliina.

– Kaikki verkon ohjelmat ovat myös tulostettavassa muodossa ja ohjelmat on myös kuvattu videolle, kertoo Eveliina.

– Yhteistyö Tuulan kanssa on toiminut luontevasti, hänen ammattitaidosta fysioterapeuttina on ollut suunnittelutyössä kiistaton apu!

Verkkovalmennuksen materiaalien valmistamisessa Kaakon Kuntohoidon Ely-keskukselta saama koronarahoitus on käytetty tehokkaasti:

– Ensin tuella palkattiin Eveliina suunnittelutyön ajaksi sekä hankittiin ammattikuvaaja tuottamaan kuva- ja videomateriaalia. Tuki riitti myös verkkopalvelun kotisivujen luomiseen ja minun ravintovalmennuskoulutukseen, kertoo Tuula.

– Ravitsemusohjeissa ohjeistetaan asiakasta terveelliseen elämäntapaan. Ohjeet eivät ole liian tiukkoja, vaan vapauksia on myös pieniin herkkuhetkiin. Harjoittelusta innostuvan tulee muistaa aina myös levon merkitys, painottaa Eveliina.

– Haminan alueella on mahdollisuus myös lähivalmennukseen, jota tarjoamme sitä haluavalle verkkovalmennuksen lisäksi. Pyrkimyksemme on antaa valmennuksella uusi alku kuntoiluun ja terveellisiin elämäntapoihin.

Verkkovalmennusohjelmasta on tehty myös koti­treeniversio:

– Version avulla pystyy tekemään monipuolisia harjoitteita kotonakin, apuvälineiksi riittävät esimerkiksi kuminauha ja kahvakuula.

Verkkovalmennukseen pääsee kiinni osoitteesta www.restartvalmennus.com ja laskutusasiat hoitaa Kaakon Kuntohoito.

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli

Previous slide
Next slide