Haminan talousalueen uutislehti

Hamina-valokuvat esille sähköiseen näyttelyyn

Aamuista maisemaa on kameroineen tutkinut Siiri Husu.

Miun Hamina on sähköinen valokuvanäyttely, johon kaikki haminalaiset ja haminamieliset voivat lähettää valokuviaan. Kuvia voi lähettää 8.11.2020 saakka. Kuvien tulee olla Haminasta lähivuosina otettuja.

Kuvausvälineenä voi olla mikä tahansa: kännykkä, kamera, drone – pääasia, että kuva on Siun Haminast ja Siun ottama.

– Onko Siun Hamina upeaa luontoa vai kauniin kaupungin yksityiskohtia? Onko se kesäisen heleä, vai syksyn värejä tai talven tuiskuja? Ole rohkea ja rajoja rikkova – tai valokuvauksen perinteitä noudattava. Voit vapaasti valita tyylisi, sanoo näyttelyn vastuullinen järjestäjä Jary Högnabba.

Valittava raati päättää aikanaan, mitkä 30 kuvaa tulostetaan kuvatulosteiksi näyttelyyn. Viidelle mielenkiintoisimmalle kuvalle annetaan kunniakirja.

Printtikuvanäyttelyyn valittujen kesken arvotaan yhteistyökumppaniemme lahjoittamia pieniä lahjakortti- ja tavarapalkintoja. Kaikille printtikuvanäyttelyyn valittujen kuvien lähettäjille ilmoitetaan valinnasta sähköpostitse.

Printtikuvat julkaistaan sen kokoisina, kun lähetetyn kuvan resoluutio mahdollistaa. Kuitenkin enintään A4-koossa.

Miun Hamina -valokuvasivusto on samalla innovaattorina muotoilualan ammattitutkintoon (EKAMI) tähtäävää koulutusta Haminan kaupungin sisäinen kehittäjä -projektissa.

Kuvat voi lähettää osoitteeseen miunhamina@gmail.com

Ohjeeksi: Laita viestisi aiheeksi Miun Hamina. Kirjoita sähköpostiin vähintään nimesi sekä sähköpostiosoitteesi ja anna kuvalle lyhyt nimi.

Mikäli viestissä ei muuta mainita, julkaistaan kuva lähettäjän nimellä. Mikäli et halua kuvaa julkaistavan nimelläsi, voit sähköpostissa mainita nimimerkin, jolla haluat kuvan julkaistavan.

– Kaikilta kuvan lähettäneiltä julkaistaan vähintään yksi kuva. Kuvan tulee noudattaa hyvää makua sekä yleistä soveliaisuutta. Kuvia, joissa on tunnistettavia ihmisiä, ei julkaista, sanoo Högnabba.

– Lähetä kuvia kohtuudella, korkeintaan viisi kuvaa! Kuvat voit lähettää kerralla tai eri aikoina.

Kuvia lisätään sivustolle useampaan kertaan viikossa niiden saapumisjärjestyksessä.

Lähettämällä kuvan Miun Hamina -sivustolle lähettäjä sitoutuu siihen, että kuvasta saatetaan tehdä tuloste, jota käytetään kuvanäyttelyssä. Mistään valokuvista ei makseta palkkiota.

Joihinkin kuviin saatetaan sähköisellä kuvasivustolla tehdä pieniä rajauksia.

Valokuvan oikeudet säilyvät kuvaajalla.

Mitään valokuvien lähettäjien tietoja ei välitetä eteenpäin, eikä niitä käytetä minkäänlaisessa markkinointitarkoituksessa.

Kaikkiin Miun Hamina -sivustoon ja valokuvanäyttelyyn liittyviin kysymyksiin vastaa jary.hognabba@hamina.fi.

Lue lisää aiheesta:

Previous slide
Next slide

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli