Taiteilija Rintala lahjoitti Aseman esikoulun Papukajoille vauhdilla luonnostelemansa työn lasten vierailun päätteeksi.

Myös lapset viihtyvät erinomaisesti taiteilija Jukka Rintalan Aladinin talvipalatsiin pystyttämässä SatuPalatsi-näyttelyssä.

– Esikoululaisten vierailut alkoivat viime viikolla ja tälle viikolle vireiluja on varattu jokaiselle päivälle, kertoo Rintala.

Kun taiteilija kertoi ilmeikkäästi näyttelystään Aseman koulun Papukaijat-eskareille, hän korosti esitystään piirtämällä samaan aikaan. Muutamassa minuutissa syntyi muotiluomukseen puettu naisfiguuri.

– Tässä näette näyttelyn ytimessä olevan tähden, joka loistaa Haminan Raatihuoneen korkeimmassa kohdassa. Tähdestä kumpusi idea koko joulutapahtumasta ja siten myös tästä näyttelystä, kertoi Rintala.

Lapset istuivat keskittyneinä paikoillaan kuunnellen taiteilijan viestiä.

– Kannustan teitä kaikkia taiteen polulle, vaikka mikään helppo valinta se tie ei ole!

SatuPalatsi-näyttelyssä oli esillä myös vieraskirja, johon myös lapset kirjasivat nimensä.

– Onko teillä itsellänne vieraskirja? Pitäkää vieraskirjaa omassa huoneessanne ja jokainen vieraanne voi kirjoittaa kirjaan vaikkapa runon!

Aseman koulun Papukaijat olivat innoissaan vierailustaan SatuPalatsissa. Vierailun fiiliksissä mentiin pitkälle iltapäivään.

– Lapset olivat todella haltioissaan näyttelystä. Iltapäivällä teimme hienoja pukusuunnitelmia ja lapsista jokainen osasi nimetä näyttelystä yhden lempiasun, kertoi varhaiskasvatuksen opettaja Liisa Sorvoja Aseman esikoulusta.

  • Slider image

SatuPalatsi-vierailun jälkeen kirjattiin nimet vieraskirjaan.

  • Slider image