Haminan talousalueen uutislehti

Hamina loisti kirkkaana

Haminan kaupungin joulutapahtumaksi suunniteltu Joulun tähdet onnistui, vaikka juuri joulukuun alussa kiristynyt koronapandemia yritti nujertaa tapahtuman. Upeasti valaistuna Haminan Raatihuoneentorin miljöö kiiri vauhdilla myös valtakunnalliseen mediaan ja niin Yle kuin Mtv3 kävivät uutisryhmineen ikuistamassa tapahtuman.

Haminan kaupungin joulutapahtumaksi suunniteltu Joulun tähdet onnistui, vaikka juuri joulukuun alussa kiristynyt koronapandemia yritti nujertaa tapahtuman. Upeasti valaistuna Haminan Raatihuoneentorin miljöö kiiri vauhdilla myös valtakunnalliseen mediaan ja niin Yle kuin Mtv3 kävivät uutisryhmineen ikuistamassa tapahtuman.

Hamina ylitti julkisuuskynnyksen jälleen kirkkaasti. Vastaavaan pystyi pari vuotta sitten Haminan suurlippu, joka sai massiivisen valtakunnallisen julkisuuden.

Joulun tähdet -valaistuksen yhteydessä vieraat pääsivät nauttimaan myös suurlipusta.

Joulun tähdet -tapahtuma valoineen oli monella tavalla menestys, johon olisi tuskin pystynyt komeinkaan ilotulitus. Hamina sai valtavan julkisuuden, mutta maailman parhaatkaan valaistusmestarit eivät olisi kyenneet luomaan Raatihuoneentorin tunnelmaa ilman kaupungin kauneutta, joka rakennuksineen korostui taitavan valaistuksen ansiosta. Kuvat Raatihuoneentorilta kiirivät vauhdilla sosiaalisen median kautta ympäri maata.

Kaupunginjohtaja Hannu Muhonen on jo luvannut, että valojen voimalla mennään jatkossakin: valoshow:lle on siis luvassa jatkoa, kunhan lähestyvä kesä taipuu jälleen syksyn ja talven pimeydeksi.

Valojen takana on haminalaisyritys AK Sound, jonka osaaminen kiinnostaa muitakin. Joulun tähdet oli yritykselle käyntikortti, joka huomattiin ja noteerattiin.

Joulun tähdet -tapahtuman rinnalla loisti myös taiteilija Jukka Rintalan Tanelinkulman juhlahuoneistossa toteutettu näyttely SatuPalatsi, johon tutustui 4 000 vierasta.

Jaa kirjoitus somessa

Lähetä tai printtaa kirjoitus

Previous slide
Next slide