Haminan talousalueen uutislehti

Kanuuna-kauppiaan seinälle toinen diplomi

Keskon K-Supermarket -ketju on palkinnut jo toistamiseen haminalaisen K-Supermarket Kanuunan ja kauppias Ville Merosen Kaakkois-Suomen parhaana K-Supermarketina.

Kanuunan voitolle oli selkeät perusteet: Kanuunan asiakastyytyväisyys on todella korkealla tasolla. Kaupassa huomioidaan kaikki, autetaan toisia vilpittömästi ja suoraselkäisesti. Asiakkaat arvostavat palvelutiskin eli Herkkutorin valikoimaa, kaupan palvelua sekä ammattitaitoista henkilökuntaa.

Kauppias Meronen oli syystäkin pelkkää hymyä, kun Keskon Kaakkois-Suomen ketjumyyntipäällikkö Eija-Riitta Hoikkala kävi ojentamassa hänelle voittodiplomin.

– Menestyminen tällaisessa kilpailussa tuntuu tietenkin hyvältä ja tässä näkyy systemaattinen työ, jota teemme parantaaksemme asiakastyytyväisyyttä. Voitto tuntuu todella hyvältä ja ilahduttaa koko henkilökuntaa, sillä kauppamme menestystekijöitä ovat ehdottomasti asiakaspalvelu ja luotettavuus, sanoo Meronen.

– Meillä laatu korostuu aivan kaikessa tekemisessä ja näin luomme kestävää luottamusta asiakkaidemme parissa, kertoo Ville Meronen.

Kauppiaalle palkinto tuntuu erityisen hyvältä hankalan vuoden jälkeen.

– Koronapandemia toi meillekin lisää haasteita. Olemme rakentaneet väellemme lisää taukotiloja ja tauot meillä pidetään porrastetusti. Noudatamme tarkasti kaikkia terveysviranomaisten ohjeita, sanoo kauppias.

Ketjumyyntipäällikkö Hoikkala korosti kauppias Merosen panosta myös ketjutoiminnassa.

– Ville Merosen vahva jälki näkyy alueen K-Supermarketien kauppiaiden joukossa, hän istuu juuri muiden kauppiaiden valitsemana maan K-kauppiaiden johtokunnassa, sanoi Hoikkala.

Ville Meronen on K-Supermarket Kanuunan kauppiaana nyt neljättä vuotta. Kaupallisen uransa hän aloitti jo 14-vuotiaana ensimmäisessä kaupan alan kesätyöpaikassaan 30 vuotta sitten.

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli

Previous slide
Next slide