Haminan talousalueen uutislehti

Näön vuoksi 30 vuotta

Silmälasien maailmasta kurkkivat Anni Kauppi (vas.) Tiina Tuomisalo ja Virpi Pynnönen. Anne ja Virpi ovat optisia myyjiä, Tiina yrittäjä ja optikko.

Silmälasien ja aurinkolasien erikoisliike Kaakon Näkökulma on täyttänyt 30 vuotta. Yrityksen perusti Anja Ikonen ja nyt yrittäjänä toimii hänen tyttärensä Tiina Tuomisalo.

– Olemme yksityinen, ketjuihin kuulumaton liike, joten voimme valita vapaasti myytävät tuotteemme ja pystymme paremmin vastaamaan asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin, sanoo Tuomisalo.

Haminassa toimii neljä alan yritystä.

– Tilaa on kaikille, mutta kilpailu on kovaa. Meidän valttimme on yksilöllinen palvelu sekä mallistot, joihin pystymme valitsemaan persoonallisiakin juttuja. Alalla on syytä erottua, on pystyttävä vastaamaan kaikkiin kysynnän haasteisiin.

– Silmälasien mallistot vaihtuvat keväisin ja syksyisin. Myös kehysten värit muuttuvat kausittain. Tärkeintä kehysten valinnassa on niiden istuvuus. Kehyksen ja nenän kaaren on sovittava yhteen täsmällisesti, sillä on vaikutus myös itse linssien toimintaan.

Tiina Tuomisalo sanoo, että monivuotinen osaaminen ja hyvä palvelu ovat alalla valttikortteja.

– Palvelussamme parasta on myös moniteholinssien mitoituslaite, joka tuo tarkkuutta ja täsmällisyyttä laseilla näkemiseen.

– Meiltä saat kaikki optikkoliikkeen palvelut. Meillä on laaja ja monipuolinen kehysmallisto, aurinkolasit aikuisille, nuorille ja lapsille sekä vauvoille. Näkötarkastukset teemme ajanvarauksella, mutta voi se onnistua ilmankin. Viranomaisten hyväksymät passikuvat asiakas saa mukaansa odottaessaan, vinkkaa Tuomisalo.

30-vuotisjuhliaan yritys viettää asiakkaittensa kanssa syksyllä.

Previous slide
Next slide

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli