Haminan talousalueen uutislehti

Pikainen sopu paikkajaosta

Puolueiden luottamuspaikkaneuvottelut Haminassa ovat päättyneet. Perussuomalaiset kutsui neuvottelut kokoon tavoitteena saavuttaa sopuratkaisu kaikkien puolueiden kesken ja sitä kautta hyvä startti kohti uutta ja entistä yhteistyökykyisempää valtuustokautta. Sopuratkaisuun myös lopulta päädyttiin.

Vaalien voittajana Perussuomalaiset veivät haluamansa osan valiokunta- ja muista paikoista.

Kaupunginhallituksen puheenjohtajuus kuuluu puolueelle, samoin puheenjohtajuus lupavaliokunnassa ja vesiliikelaitoksessa, HaminaKotkan sataman hallituksessa ja Haminan Energiassa. Myös Hamina Asunnon jäi Perussuomalaisille.

Sosialidemokraattien johdettavaksi jäivät kaupunginvaltuusto sekä kilpailukyky- ja hyvinvointivaliokunnat. Kokoomukselle meni kaupunkikehitysvaliokunta ja Keskustalle kasvatus- ja koulutus.

– Monia hankalia tilanteita matkan varrelle osui, mutta jokainen ryhmä vuorollaan jousti asioista, välillä tiukankin neuvonpidon jälkeen, kertoi neuvotteluja vetänyt Perussuomalaisten valtuustoryhmän puheenjohtaja Janne Nyholm.

– Olen neuvotteluista vetovastuussa olleena puheenjohtajana kaikkien neuvotteluryhmien toimintaan kokonaisuudessaan erittäin tyytyväinen. Saimme ratkaisun aikaan nopeasti

Lue lisää aiheesta:

Previous slide
Next slide

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli