Haminan talousalueen uutislehti

Retkivuode mittojen mukaan tila- tai pakettiautoon

Petri Viitala kokoamassa asiakkaan tilaamaa retkiboxia.

Monipuolisia siivouspalveluita yrityksille ja taloyhtiöille Haminan seudulla tarjoava Pro Viitala on laajentanut palvelujaan myös mm. retkeilyvarusteisiin. Pro Viitalan aputoiminimi CNC-Works Hamina valmistaa mittojen mukaan retkiboxin, joka palvelee myös vuoteena.

– Paketti- tai tila-autoja muutetaan nykyisin runsaasti matkailukäyttöön. Meillä valmistetaan mittatilaustyönä autoja varten monipuolisia tuotteita, kertoo Petri Viitala.

CNC-reititin hankittiin taloon huhtikuussa. Mainosalalla aikaisemmin työskennellyt Viitala pääsi nopeasti laitteen nikseihin sisään ja hänen varustelemiaan retkeilyautoja liikkuu jo pitkin Suomen teitä.

– Kykenemme työstämään CNC:llä puun ja vanerin ohella myös alumiini- ja muovilevyjä. Pakettiautoon matkailun tarpeisiin suunnittelemme ja toteutamme myös yksilöllisiä hyllyratkaisuja asiakkaan toiveiden mukaan.

Viitala kuvailee CNC:n monipuolisuutta hyvin laajaksi, vain mielikuvitus on rajana.

– Tavoitteenamme on myös verkkokaupan perustaminen. Esimerkiksi laadukkaat talojen numeroinnit voisivat olla yksi verkkokaupan tuote.

CNC-Works Hamina ideoitiin ja perustettiin sen jälkeen, kun Petri Viitala liittyi työntekijänä talon vahvuuteen. Keikkaluontoisesti Viitala tekee edelleen mainoskylttien ja mainosten asentamista alihankkijana.

– Yritysten ja taloyhtiöiden siivoaminen on kuitenkin vielä päätoimialamme. Työllistämme tällä hetkellä seitsemän siivoojaa, sanoo toimitusjohtaja Nora Viitala.

CNC-Worksin pakettiautoon millimetrin tarkkuudella rakentama retkiboxi on myös monipuolinen.

Lue lisää aiheesta:

TATTOO jättijako 6.5.-toistaiseksi
Previous slide
Next slide

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli