Haminan talousalueen uutislehti

Syntipukki avaa kesäteatterikauden

Minna Koskela on uusi kasvo Bastionin kesäteatterissa.

Bastionin kesäteatterissa palataan elokuussa näyttelemään. Tällä kertaa luvassa on Agapetuksen hulvattoman hauska klassikko Syntipukki. Lavalle nousee upea ammattilaisten näyttelijäkaarti, jota täydentää Kumman kaa -ohjelmasta tuttu Minna Koskela.

2019 toimintansa aloittanut Bastionin kesäteatteri jatkaa kesäteatteritoimintaa elokuussa. Ohjelmistossa on legendaarinen romanttinen komedia Syntipukki, joka tarjoaa lämpöistä tunnelmaa, herkullista huumoria ja roihuavaa rakkautta sekä mainiota musiikkia kyytipoikana.

Näytelmän ohjaaja Mikko Kivinen pyyhkii pölyt vanhalta komediaklassikolta, josta on tehty myös kaksi elokuvaa.

– Tulee muistaa, että näytelmä sijoittuu 1930-luvulle eikä sitä saa missään tapauksessa tuoda nykypäivään, sillä se kertoo maailmasta, joka oli tuohon aikaan täysin erilainen. Tosin samanlaisiahan ihmiset silloinkin olivat, käyttäytymiskoodit ovat vain muuttuneet, Kivinen toteaa.

Mikko Kivinen myös näyttelee itse. Hänen lisäksi muissa rooleissa nähdään mm. Kotikadusta tuttu Ville Keskilä, Jane Kääriäinen sekä Kotkan Kaupunginteatterissa useamman vuoden näytellyt Kalle Pylvänäinen.

Bastionin kesäteatterin toiminnasta vastaa käsikirjoittaja-ohjaaja-näyttelijä Otto Kanerva. Kanerva on luotsannut jo yli kymmenenä kesänä menestyksekästä Yleisessä saunassa – Juha Vainion lauluja -konserttia Kotkan Meripäivillä. Hän toimii myös Rauman kaupunginteatterin taiteellisena johtajana.

Lue lisää aiheesta:

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli