Haminan talousalueen uutislehti

Tervaroihut toivat kesän takaisin

– Rakenna oma Hudson, tästä on hyvä aloittaa, moottoripyörällä paikalle hurauttanut Harri Paronen inspiroitui Hudsonin koristelistoista Weird Antiquesin tiskillä. Vintage valtakunta -ohjelmasta tutut yrittäjät tulivat Patu Patasen kutsusta Tervasaareen. – Kiva häppeninki ja välitön tunnelma, vintage-mies Mike Kairenius (oik.) totesi.

Monella paikkakunnalla juhlistetaan elokuun viimeisenä viikonloppuna kesäkauden päättymistä. Haminan kaupunki ja Kehittyvä Hamina ry järjestivät lauantaiksi Tervasaaren Tervaroihut, kaikenikäisille viihdettä ja yhdessäoloa tarjoavan tapahtuman.

Kaikki natsasi: aurinkoinen ja lämmin päivä toi kesätunnelman, jonka kepeyttä korosti pitkin päivää tarjottu ohjelma, kuten vaihtuvien bändien esitykset, Teinisirkuksen näytös ja tulishow illan pimetessä.

Tapahtumassa oli yrityksillä ja yhdistyksillä mahdollisuus esitellä toimintaansa ja myydä tuotteita. Aika harvalukuinen joukko mahdollisuuteen oli tarttunut, liekö syynä tapahtuman uutuus tai koronasta aiheutuva varovaisuus.

Hyvä musiikki kohottaa aina tunnelmaa. Samoin tämän taitavan parin spontaani tanssiesitys.

Väkeä Tervasaarella oli liikkeellä runsaasti. Heitä myynti- ja esittelypisteiden vähäisyys tuskin harmitti: loistava sää, runsas ohjelma, Tervasaaren yrittäjien palvelut ja ympäristön aktiviteetit tekivät päivästä onnistuneen.

Tervasaaresta on muotoutumassa kaupunkilaisille  monimuotoinen julkinen tila. Oolannin puisto, liikuntapaikat sekä alueen kahvila- ja ravintolapalvelut lisäävät viihtyisyyttä ja luovat elävää kaupunkikuvaa.

Ainutlaatuisuuden paikkaan tuo edessä avautuva meri, jolla on itseisarvonsa ja henkilökohtaista merkitystä monelle rantakaupungin asukkaalle.

Haminan Teinisirkuksen esitys laiturialueen kärjessä oli näyttävä.

Lue lisää aiheesta:

Previous slide
Next slide

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli

Veikonkone 19.4.- 23.4. klo 18
Previous slide
Next slide