Haminan talousalueen uutislehti

Säteilevä Hannah vuoden positiivisin Haminassa

Vuoden positiivisimman hymyä!

Hannah Honkanen on tämän vuoden Positiivisin haminalainen. Honkanen vastaanotti huomionosoituksensa Valojen yön yhteydessä Ankkalammen lavalla.

Haminan Nuorkauppakamarin ylläpitämällä perinteellä on pitkät juuret. Valituksi tulee henkilö, joka saa kansalaisilta eniten ehdotuksia nimitykseen.

Aina valinta ei ole helppo, kun ehdotuksia tulee runsaasti. Tällä kerralla Hannah Honkanen nousi ehdotetuista myös määrällisesti.

– Perustelut olivat kattavia, sillä Hannah Honkanen on tehnyt aktiivisesti työtä Haminan nuorten keskuudessa jo yli 20 vuotta. Hän on tienraivaaja tehden itse vaikeimman työn, jotta muiden on helppo kulkea eteenpäin, lausuttiin perusteluissa, kertoi projektipäällikkö Jenny Amperla Haminan Nuorkauppakamarista.

– Kaiken Hannah tekee hymyillen odottamatta itselleen mitään korvausta. Hän on lannistumaton ja sitkeydessään hän on luonut ja on edelleen luomassa puitteita monelle hyvinvointia edistävälle projektille. Hannahin positiivinen elämänasenne ja iloisuus innostavat muitakin tukemaan nuorisotyötä, kuvailtiin ehdotuksissa.

Hannah Honkaselle nimitys tuli keskelle yhtä vuoden kiireisintä iltaa, sillä Raittiusseura Jaspiksessa ja Kahvila-olohuone Jaspiksessa Valojen yö on täynnä toimintaa.

– Yllätys tämä oli, kyyneleet tuli silmiin kuunnellessani perusteluja, kuvaili Honkanen tuntojaan.

– Olen kiitollinen siitä, että olen saanut olla kehittämässä Haminaa monella eri saralla. Positiivisuus on varmaankin ollut siinä yksi iso voimavara. Toisia kannustamalla saadaan yhdessä aikaan isoja asioita, mihin kukaan ei yksin kykene.

Hannah Honkanen on mukana myös Haminan kunnallispolitiikassa. Hän istuu kaupunginvaltuustossa jo viidettä kautta ja tällä hetkellä hän on myös kaupunginhallituksen jäsen.

Positiivisinta haminalaista ehdottaneiden kesken arvotun herkkukorin voitti Tiina Suuronen.

Palkitsemisen tukena ovat olleet Haminan Nuorkauppakamarin ohella Haminan kaupunki, OP Kymenlaaksot, K-Supermarket Kanuuna ja Tepposen kukkakauppa.

Palkittu Hannah Honkanen sekä Haminan Nuorkauppakamarin palkitsijat Kaisu Kaivola (vas.), Jenni Amperla sekä Irina Kujanpää (Honkasen takana).

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli

Lue myös