Haminan talousalueen uutislehti

Rampsinkarin padel valmiina pelaamiseen

Rampsinkarin kentät sijaitsevat meren äärellä. (Kuva: Jarno Koivula)

Rampsinkariin Haminaan rakennetut kaksi padel-kenttää ovat viittä vaille valmiita.  Kentät ovat jo pelikelpoisia, viimeistely tapahtuu vielä syyskuun  aikana.

Kentät on rakentanut Suomen Ulkopadel, jolla on vastaavia kenttiä myös mm. Lohjalla, Tammisaaressa, Kristiinakaupungissa ja Kemiössä. Ensi kesään mennessä kenttiä on tulossa vielä lisää.

Kentät Haminaan rakentaneen Suomen Ulkopadelin Maria Elemo sanoo, että kenttien rakentamisessa on noudatettu kaikkia EU-standardeja.

– Kenttien tekonurmi valmistetaan ISO 9001 -laadunhallintastandardin mukaisesti. Kentät tarjoavat harrastamiseen ja kilpailutoimintaankin laadukkaat puitteet, sanoo Elemo.

– Tämän kesän pelikausi on pian pelattu. Rampsinkarin kentille asennamme vielä koodilukot, joihin asiakas saa koodit aina tilauksen yhteydessä.

Rampsinkarin kentät sijaitsevat Haminan tuulisimmassa kolkassa, mutta tuulen vaikutuksia eliminoidaan sillä, että kentissä on lasiseinät. Rakennusvaiheessa lasiset seinät olivat lintujen harmina, mutta lintujen törmäily loppui, kun pelikenttien lasiseinät teipattiin.

– Tuntihintamme on 32 euroa, joka maksetaan kenttävarauksen yhteydessä. Kun pelissä on normaalisti neljä pelaaja, tuntihinnaksi tulee 8 euroa/pelaaja, valistaa Elemo.

Kenttien valmistuminen on viivästynyt suunnitellusta.

– Pyrimme saamaan kentät pelikuntoon jo aikaisemmin kesällä. Keväällä ennen pelikauden alkamista järjestämme kenttien avajaiset. Silloin on toiminnassa myös mailojen ja pelipallojen vuokraus, joten toistaiseksi Rampsinkarilla pelataan omilla välineillä.

Syksyn aikana Rampsinkarin padelkentille asennetaan koodilukot. Koodin asiakas saa varauksen yhteydessä ja koodin takana ovat myös laatikot, joista löytyvät pelipallot ja –mailat.

Lue lisää aiheesta:

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli

Previous slide
Next slide

Lue myös