Haminan talousalueen uutislehti

Hiuspalveluja 90 vuotta!

Hallin Parturiliikkeen ammattilaiset: istumassa Raisa Torkkel ja takana vas. Sirke Lääti ja Oili Kinnunen.

Haminan vanhimpiin yrityksiin kuuluva Hallin Parturiliike täyttää näinä päivinä 90 vuotta!

Liikkeen perusti 19. lokakuuta 1931 alan ammattimies Otto Tuunanen. Liike sijaitsi Haminan Kauppahallin pohjoispäädyssä, jossa se toimi hamaan hallin purkamiseen saakka.

Hallin Parturiliike jatkaa samoilla sijoillaan edelleen, nyt uuden omistajan komennossa.

– Neljä kertaa liike on vaihtanut omistajaa. Fyysisesti olemme aika tarkkaan entisillä sijoilla, vaikka nykyinen rakennuksemme uudempi onkin, kertoo Sirke Lääti, Hallin Parturiliikkeen nykyinen omistaja.

Korona on koetellut parturi-kampaamoalaa Haminassakin, mutta nyt on valoa näkyvissä.

– Kun rajoitukset nyt poistuivat, kaikki helpottaa. Meillä oli puolitoista vuotta epätietoisuuden aikaa, kun elettiin muuttuvien rajoitusten epätietoisuudessa.

Hallin Parturiliikkeessä on kaksi koulutuksen saanutta parturi-kampaajaa, Sirke keskittyy pelkästään miesasiakkaisiin. Talo on aina tarjonnut tavaramerkkinään palvelua ilman ajanvarausta.

– Olemme panostaneet myös asiakasmukavuuteen. Ilmalämpöpumppu tuo viilennystä kesähelteisiin ja lämmittää sitten talvella ja raitisilmalaite pitää ilmapiirimme raikkaana!

– Tuotemyynti on meilläkin jatkuvasti kasvava segmentti. Esimerkiksi vegaanisiin tuotteisiin keskittyneellä Ole Hyvä -sarjalla on Haminassa runsaasti ihailijoita ja käyttäjiä, kertoo Lääti.

Sirke Lääti esittelee edesmenneestä Haminan kauppahallista otettuja vanhoja valokuvia.
Previous slide
Next slide

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli