Haminan talousalueen uutislehti

Taidelasia tarjolla kodin sisustamiseen

Anne Takanen valmistaa taidelasia yli 20 vuoden kokemuksella. (Kuvat: Anniina Takanen)

Taidelasitöiden haminalainen erikoisliike Sevenon on laajentanut tuotesegmenttiään laadukkaisiin lasilaattoihin, jotka kelpaavat märkätilojen lisäksi keittiön välitilaan ja kaapistoihin tai vaikka ulkoseiniin.

Yrittäjä Anne Takanen harmittelee, ettei ole juurikaan ehtinyt markkinoimaan uutta tuotetta työkiireitten vuoksi.

– Kun laattamme on valmistettu lasista, ne eivät läpäise lainkaan vettä toisin, kuin tavalliset kaakelilaatat, kertoi yrittäjä.

Sevenon saa murskatusta kierrätyspulloista valmistetun lasimassan amerikkalaisyritys Oceanside Glass &Tile, joka on yksi maailman arvostetuimmista lasilaattaeksperteistä.

– Lasimassasta leikkaamme ja sulatamme lasilaatat asiakkaille halutun muotoisina ja värisinä. Värejä löytyy yli 80 eri sävyä.

Erilaisiin ikkunoihin on helppo asentaa lasitöitä näkösuojaksi.

Ekologisesti valmistetuissa laatoissa ei ole allergeenejä eikä VOC-päästöjä. Laatat ovat myös homeenkestäviä.

– Koska laatat on valmistettu kierrätyslasista, ne ovat täysin jännitevapaita. Lasilaatta tuotteena on myös kierrätyskelpoinen, toisin kuin esimerkiksi keraaminen laatta.

Takanen sanoo, että taidokkailla lasilaatoilla on päämarkkina pääkaupunkiseudulla, jossa huoneisto- ja taloremonteissa panostetaan viihtyvyyteen. Takanen haluaisi uutuustuotteensa näkyville myös kotikaupungissaan Haminassa.

– Yli 20 vuoden kokemuksella valmistamme taidelasista monin eri tekniikoin näyttäviä tuotteita yksityisiin koteihin ja myös julkisiin tiloihin joko tilaustyönä tai oman mallistomme mukaan. Valikoimassamme on paljon vaihtoehtoja.

– Integroimme taidelasitöitä ikkunoihin, väliseiniin sekä oviin ja meiltä saat myös asennuspalvelun. Suunnittelemme ja toteutamme julkisten tilojen taidelasitöitä niin sisä- kuin ulkotiloihinkin.

Integroidut taidelasityöt pariovissa tai keittiön kaapissa tuo luksusta kotiin.
Previous slide
Next slide

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli