Haminan talousalueen uutislehti

Rasvaturkki kutsuu taas Vilniemelle

Rasvaturkissa joulupukki kohtaa asiakkaansa aina silmästä silmään.

Vuosikymmenten perinteinen Joulumaa-tapahtuma järjestetään taas tulevana sunnuntaina 19.12. klo 16 -19 Vilniemellä Rasvaturkissa. Saatat kuulla tiukujen kilinää, tai nähdä vilauksen tontuista metsässä tarkkailemassa.

Pukillahan on oma tarkkailijaryhmänsä, joka tiiviisti seuraa läpi vuoden ja raportoi, kuka kiukuttelee ja kuka osaa kiltisti olla. Nyt voi viimeisiä lahjatoiveita kertoa Pukille ja Kirjuri-Tontulle, joka kyllä tarkasti kirjaa kaiken ylös.

Muorin kanttiinista voi ostaa makkaraa, kahvia, pullaa. Tapahtuma on itsessään maksuton, ja ulkotapahtuma. Myös kanttiinin ympäristössä toivotaan kärsivällisyyttä sekä turvavälejä noudatettavan. Liikenteen toivotaan kulkevan Vilniemen kautta Rasvaturkkiin ja paluu Museotien kautta. Liikennetontut opastavat perillä saapuvia.

Koska korona rajoittaa myös tätäkin toimintaa, on syytä huomioida seuraavaa: Pukin luo mennään oman ryhmän kanssa, niinsanotusti perhekunnittain. Sisällä on ainoastaan oma seurue kerrallaan. Opastusta ja ohjeistusta paikalla. Turvavälit pidetään myös, eli kulku ohjataan lippusiimalla. Suuri maskisuositus yli 12-vuotiaille!

Vaikka joudumme erinäisin toimin järjestelemään asioita, pyritään tapahtuma kuitenkin toteuttamaan. Noudatamme viranomaismääräyksiä ja niitä on hyvä seurata viikon aikana, sanoo Timo Silvo Vilniemeltä.

Täältä alkaa kuitenkin joulun odotus!

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli