Haminan talousalueen uutislehti

Haminan kiirevastaanotto hävisi yhtymävaltuustossa

Kymsoten yhtymävaltuusto piti Haminan terveysaseman kiirevastanoton iltalakkauttamisen säästölistallaan. Armoa eivät saaneet myöskään muut leikkurissa olleet kohteet, kuten lasten vastaanottokoti Taimela sekä Kellokallion palvelukeskus.

Ennen koronapandemian puhkeamista Haminan terveysaseman kiirevastaanotto oli avoinna kaikkina päivinä klo 8–22. Kiirevastaanotto on luvattu avata pandemian hellitettyä ennalleen, mutta nyt Kymsoten yhtymävaltuusto pani pisteen niille puheille.

Perussuomalaisten ryhmän tekemä esitys joutui äänestykseen, mutta vaadittava äänikynnys ei ylittynyt.

– Saimme tuen kaikilta yhtymävaltuuston perussuomalaisilta koko Kymsoten alueelta. Tukea tuli myös kaikilta Haminan muilta yhtymävaltuutetuilta Nina Peltoselta (sd) ja Jarmo Metsäseltä (kok), mutta kotkalaiset eivät lähtenet tueksemme, kertoi yhtymävaltuutettu Antti Pakkanen (ps).

Haminan kiirevastaanoton palauttamisen puolesta äänestivät myös Miehikkälän Jari Heinonen (kesk) ja Virolahden Sisko Ukkola Paronen (kesk). Sensijaan yhtymävaltuutettu Mirja Isoin (vihr) Virolahdelta ei nähnyt tarpeelliseksi kannattaa Haminan kiirevastaanottoa.

TATTOO jättijako 6.5.-toistaiseksi
Previous slide
Next slide

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli