Haminan talousalueen uutislehti

Haminan Lehdon ovet avautuvat ensi viikolla

Toimitusjohtaja Riitta Olsson ja sisäänostaja ja markkinoinnista vastaava Paula Olsson kertovat, että valikoimassa on yli sata tuotemerkkiä.

Muotitalo Lehdon toimitusjohtaja Riitta Olsson on innoissaan eikä syyttä:

– Asiakkaat ovat jo useita vuosia toivoneet, että avaisimme liikkeen Haminaan ja maaliskuun viimeisenä päivänä ovet avautuvat.

– Päätöksen teimme jo viime keväänä ja alun perin oli tarkoitus avata liike syksyllä, mutta koronapandemian takia avaaminen siirrettiin keväälle.

Sopiva liiketila löytyi Satamakadulta torin laidalta entisistä pankin tiloissa. Avaraa tilaa on noin 400 neliötä. Sisätiloissa myös kaikki pinnat ja valaistus on uusittu.

– Kiinteistön omistaja on luvannut myös, että rakennuksen ulkovuori uusitaan tulevana kesänä.

– Helmikuussa asennettiin kalusteet ja kaiken aikaa tulee uusia tuotteita. Ennen tuotteita tuli aina vaihtuviin sesonkeihin, mutta tänä päivänä tahti on toinen, Riitta Olsson toteaa.

Lehto on multibrändiliike, mikä tarkoittaa, että tuotevalikoimasta löytyy jokaiselle jotain. Niin naisille kuin miehille.

– Meillä on yli sata tuotemerkkiä ja pyrimme myös ottamaan valikoimaan juuri sellaisia tuotteita, joita haminalaiset toivovat.

Maaliskuun viimeisenä päivänä avattava liike on avoinna maanantaista perjantaihin kello 9.30-18 ja lauantaisin kello 9-14. Avajaisviikolla on luvassa hyviä tarjouksia.

Riitta Olsson sanoi, että Haminassa on neljä myyjää, joista kolme uusia ja yksi siirtynyt Kotkasta Haminaan.

Lehdolla on Karhulan ja Kotkan Pasaatissa olevien liikkeiden lisäksi liike Kouvolan Kauppakeskus Veturissa, keskustassa kävelykatu Manskilla, Myllykoskella, Lahden keskustassa sekä vuosi sitten avattu verkkokauppa.

Muotitalo Lehto on yli satavuotias suomalainen perheyritys. Yrityksen historia alkaa Lahden torilta vuodesta 1913, jolloin Anni-Lydia ja Joonas Lehto aloittivat vaatteiden torikaupan. Lisäksi Anni-Lydia ja Joonas kiersivät kauppiaina markkinoita eri puolella Suomea etelästä Rovaniemelle asti.

Anni-Lydian ja Joonas Lehdon tytär, Eine jatkoi myöhemmin Lahdessa vanhempiensa työtä. Tällä hetkellä myymälöitä on verkkokaupan lisäksi yhteensä seitsemän.

– Haminassa aikanaan ollut Lehdon liike ei ollut meidän sukuhaaran pyörittämä. Sen omisti äitini veli, Riitta Olsson oikoo.

Tarja Sihvola ja Marianne Kajasranta täyttävät hyllyjä, että avajaisissä kaikki on valmista.

Lue lisää aiheesta:

Previous slide
Next slide

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli