Haminan talousalueen uutislehti

Kotipizza muuttaa väljempiin tiloihin

Satu Peltola on Kotipizza -ketjun runsaasti palkitsema pizza-ammattilainen.

Haminan Kotipizza muuttaa syyskuun aikana väljempiin tiloihin. Muuttomatka ei onneksi ole pitkä, sillä uusi ravintola löytyy osoitteesta Sibeliuskatu 32 eli samalta kadulta.

– Uudessa tilassa meillä on suurempi ja toimivampi keittiö. Myös asiakaspaikkoja tulee lisää, ja yhä useampi voi nauttia pizzasta paikan päällä, iloitsee Kotipizzan Satu Peltola.

– Tilojen suunnittelu on vielä kesken ja odotuksemme tilojen toimivuudesta ovat korkealla, toteaa Satu.

Samoissa tiloissa toimi aikaisemmin Social Burger Joint-ravintola, jonka omistajiin Peltola myös kuului. Hampurilaisravintola lopetti toimintansa huhtikuussa.

– Vuonna 2019 perustamamme Social Burger Joint ei koskaan päässyt odottamaamme lentoon täällä Haminassa. Porvoossa taas Kotipizza-ravintolan yhteydessä toimiva samainen burgeriketju menestyy hienosti.

– Kuljetustoiminnalla on iso rooli nykyajan ravintolatoiminnassa, ja Porvoossa kuljetukset pelaavat mainiosti kohtuullisilla kustannuksilla, kertoo Peltola hampurilaisravintolan sulkemisen taustoista.

Haminassa Kotipizza aloitti toimintansa kesällä 2010. Yrityksen omistavat sisarukset Satu ja Sini Peltola sekä Sanna Salopaasi.

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli