Haminan talousalueen uutislehti

Tulivatko Hevoset Bastioniin jäädäkseen?

Viiden päivän herkkutarjotin vai viiden vuorokauden työrupeama, riippuu mistä näkökulmasta sitä katsoo.

Viiden päivän herkkutarjotin vai viiden vuorokauden työrupeama, riippuu mistä näkökulmasta sitä katsoo. Ensiarvioissa Hevoset Bastionissa on saanut yleisöltä lähinnä ylistystä. Kiitosta on tullut hienoista puitteista, hyvistä järjestelyistä ja tapahtumaväen asiantuntevuudesta ja avuliaisuudesta. Oman osansa kiitoksista sai myös kaupunki, sen erityinen miljöö ja ystävälliset ihmiset.

Kehittämisen paikkojakin on. Suomen kolmannet cityravit olivat nyt täysin erilaisessa ympäristössä ja hieman erilaisella konseptilla kuin aiemmin toteutetut. Kadettikoulunkadun ravisuora oli upea näyttämö upeiden hevosten kilpailulle. Sekä yleisön näkökulmasta että logistisesti järjestelyt ontuivat ja järjestyksenvalvojilla oli varmasti hikiset kaksi iltaa tilanteen hallinnassa.

Ratsastuskilpailuista vastasi asiantuntijoiden johdolla kokenut talkoolaistiimi. Bastionin areena on erityinen ja haastava ympäristö hevosille ja ratsastajille. Samassa lauseessa kilpailijat kuitenkin totesivat, että Bastioni on loistava paikka valmistamaan ratsukoita suurempia, kansainvälisiä areenoita varten.

Kilpailujen ohella tarjottimella oli runsaasti hienoja oheistapahtumia. Tarjonnan päällekkäisyys verotti kävijöitä aina jostakin. Tapahtumien määrä, aikataulutus ja tiedottaminen ovat varmasti myös järjestäjien kehittämiskohteiden listalla.

Suunnitelmia ja kehittämiskohteita kannattaa miettiä: näin hienoa ja erityistä tapahtumaa ei voi jättää vain yhteen kertaan – brändihän on jo syntynyt!

Jaa kirjoitus somessa

Lähetä tai printtaa kirjoitus