Haminan talousalueen uutislehti

Nurkat siistiksi Tattooseen mennessä!

Tervasaari on yksi kaupunkimme näyteikkunoista.

Tervasaari on yksi kaupunkimme näyteikkunoista. Malliesimerkiksi hyvinhoidetuista alueista se ei valitettavasti kelpaa. Veneiden säilytyskenttä on siivoton, sillä hylättyjä venepukkeja on edelleen kasapäin.

Suurin osa veneistä on toki jo päässyt mereen, jonne ne kuuluvatkin, mutta osa veneistä on kentällä ilmeisesti nyt kesäsäilytyksessä. Itänaapureittemme omistamat veneet lojuvat kentällä rapistumassa jo kolmatta kesää eikä jatkosta tiedä kukaan.

Jokin ratkaisu kentän veneille pitää saada pikaisesti.

Mitä löytyykään kenttää reunustavan aidan takaa? Jos venekentällä on lukuisia venepukkeja, aidan takaa niitä löytyy lisää. Nopea katsaus osoittaa, että suuri osa aidan taakse jätetyistä venepukeista ja -trailereista on vanhoja romuja, jotka eivät enää kelpaa kenellekään.

Tervasaaren venekenttä on perinteisesti ollut ikään kuin eikenenkään maata, jonka lauta-aidan taakse on venetavaroita, pukkeja ja vanhoja trailereita vain jätetty.

Tervasaari palaa jälleen Tattoo-areenaksi, aikaa kentän siivoamiseen on vain pari viikkoa!

Voidaanko haminalaisia velvoittaa siistimään nurkkiaan ja tonttejaan, jos kaupunki ei huolehti omasta osuudestaan? Juuri kaupungin pitäisi näyttää esimerkkiä muille.

Haminalaisen festivaalikesän suurtapahtuma Hamina Tattoo lähestyy! Avajaiskonsertti soi Hamina Bastionissa maanantaina 11.7.

Onko Hamina valmis vastaanottamaan juhlavieraansa? Meillä pitäisi olla aikaa silmäillä ympärillemme, vähintäänkin pikainen siistimisoperaatio tonteillamme olisi enemmän kuin paikallaan.

Suurin osa haminalaisten tonteista on hyvinhoidettuja kestäen tiukankin vertailun. Toisessa ääripäässä on kuitenkin tontteja, joissa tarpeelliset ja välttämättömät työt ovat siirtyneet ja siirtyneet. Pelkästään pihojen suursiivouksella ja puutarhan pikahoidolla saa jo paljon aikaan.

Jaa kirjoitus somessa

Lähetä tai printtaa kirjoitus