– Erittäin maukkaita ja hyviä. On kiva, että myös kasvissyöjät on huomioitu, kehuvat Jaakko, Linda ja Liisa Lahtinen Salvadorin (vas.) valmistamia herkkuja.

Pikkuympyräkadulla, Fincken talon pihassa toimi Tattoon aikaan pieni pop up-ravintola. Annukka Mack ja Salvador Darias tarjoilivat kotipihassaan espanjalaistyyppisiä tapaksia ja alkoholitonta sangriaa. Rehevä pieni puutarha ja pihaa joka puolelta suojaavat rakennukset tekevät siitä intiimin ja rauhaisan ruokapaikan.

Tarjolla oli pienille leiville aseteltuna vuohenjuustoa olut-sipulihillolla, peruna-tonnikalasalaattia, ilmakuivattua kinkkua ja tomaattia sekä vuohenjuustopateeta kanariansaarelaisittain.

– Perussetti on sama, mutta tuon siihen päivittäin myös jotain uutta, kertoo Salvador.

Kanariansaariin kuuluvalta La Gomeran saarelta kotoisin oleva Salvador on arvostettu ja monipuolinen ammattikokki, joka mielellään tekee kotimaansa makuja tutuksi ihmisille.

– Huomenna on ainakin simpukkaa, vinkkaa hän seuraavan päivän menua utelevalle vakioasiakkaalle.