Haminan talousalueen uutislehti

Haminan linnoituksen joulukalenteri-ikkunat

Haminan Linnoituksen Wanhat Talot ry (HALIWAT) järjestää jo 10:nen kerran peräkkäin perinteiset joulukalenteri-ikkunat. Joulukalenteritapahtuma on suunnattu koko perheelle ja siitä on tullut yhdistyksen perinteinen jouluntoivotus koko kaupungille ja kaikille Haminassa kävijöille.

Päivittäin jälleen 1.–24.12. klo 18.00 avautuu joulukalenteri-ikkuna jossain wanhassa talossa, jolloin ikkuna paljastetaan. Usein osallistujia on ilahdutettu musiikilla, runolla, makeisilla ja jopa joulupuurolla. Saa nähdä millaisia oheistapahtumia on tänä vuonna!

Ikkunoita voi käydä katsomassa avautumispäivästä aina loppiaiseen asti. Joulun välipäivinä Reimarissa julkaistaan tuttuun tapaan vastauskuponki, jossa on ikkunoiden nimet satunnaisessa järjestyksessä.

Välipäivinä halukkaat voivat harrastaa kaupunkisuunnistusta, kiertää ja ulkoilla sulattelemassa joulukinkkua sekä koettaa arvata kunkin ikkunan nimen. Jälleen kolme parasta vastausta palkitaan.

Avauspäivät, talojen nimet ja osoitteet löytyvät alla olevasta luettelosta, sekä www.haminanlinnoituksenwanhattalot.fi sivulta. Tapahtuma on ilmainen.

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli