Haminan talousalueen uutislehti

Würth Center muuttaa uusiin tiloihin

Myyntipäällikkö Niina Muurin toimialueeseen kuuluvat kaikki kuusi Würthin Kymenlaakson toimipistettä.

Haminan Würth Center siirtyy maanantaina uusiin tiloihinsa Rimamöljänkadulle. Tiloissa toimi aikaisemmin Haminan wanha rautakauppa, mutta perusteellisen remontin myötä tilat ovat saaneet uuden ilmeen.

Haminan Würth Centerin valikoima on erittäin monipuolinen.

– Uusi suurempi liiketila mahdollistaa paremmin asiakkaidemme tarpeet valikoimaa ja palvelun tarjontaa ajatellen, kertoo myyntipäällikkö Niina Muuri.

– Valikoimaan kuuluvat kaikki olennaiset teknisen tukkukaupan tuoteryhmät. Kiinnitystarvikkeista on aina puhuttu, mutta ne ovat kuitenkin vain yksi osa monipuolista valikoimaamme.

Tuoteryhmiä ovat mm. paineilmatyökalut, käsityökalut, suojaimet, työvaatteet painatuksineen, mittalaitteet, erilaiset kemikaalit, hitsaus- ja hiomatarvikkeet, leikkaavat työkalut ja paljon muuta.

– Valikoimaa täydennetään ja muotoillaan jatkuvasti asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Haminan uudelle Centerille on varattu tilaa hydrauliikkaletkujen valmistukseen tulevaisuudessa.

– Tällä hetkellä Kymenlaakson alueella Würth tarjoaa hydrauliikkaletkujen valmistusta Kotkan Mussalon ja Kouvolan Katajaharjun Centereillä. Haminassa letkunvalmistusta suunnitellaan käynnistettäväksi myöhemmin. Tehtävämme on helpottaa asiakkaan arkea, summaa Muuri.

Würth Oy on palveluntuottaja, joka huolehtii teollisuuden, rakentamisen, kunnossapidon ja huollon työkaluista ja tarvikkeista. Yritys toimii lähellä asiakasta liki 200 toimisteen eli Centerin kautta koko maan kattavasti.

– Haminassa Würth on palvellut asiakkaita jo pitkään, mutta Center muuttaa nyt vuokrakiinteistöstä uusiin juuri remontoituihin tiloihin naapurikiinteistöön. Uusi kiinteistö on Würth Oy:n omistuksessa ja sijaitsee kaupungin parhaalla liikepaikalla.

Lähes tuhat asiakaspalvelun Würth-ihmistä ympäri Suomen pitävät teollisuuden pyörät pyörimässä ja helpottavat asiakkaan arkea. Nopeus, innovatiivisuus ja luotettavuus merkitsevät asiakkaalle säästöä ja helppoutta.

– Haminan alueella työllistämme noin 13 ihmistä. Kotkassa meillä on toimipisteet Karhulassa, Jylpyllä ja Mussalossa. Piiriimme kuuluu myös kaksi Kouvolan toimipistettä, kertoo Niina Muuri.

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli

Previous slide
Next slide