Bastionin areenalla oli lauantaina tosi paljon väkeä. Etenkin lapset viihtyivät ulkona.

Perinteinen Wanhan Holviston Joulu -tapahtuma veti jälleen paljon väkeä Bastioniin. Holvistossa kaikki myyntipaikat olivat täynnä ja myyntikojuja oli myös ulkona. Lapset eivät malttaneet holvistoon tullakaan, kun ulkona oli talutusratsastusta, koiria rapsuteltavina ja vielä karuselli ja kaikkea muutakin kivaa.

Kotkalainen Sanna Lehtimäki sanoi, että on ollut melkein joka kerta myymässä Bastionin joulumyyjäisissä.

– Täällä on aina ihana tunnelma. Tänne on pakko päästä, että pääsee itsekin joulun tunnelmaan, hän totesi.

Maarit Penttinen tuli lastensa Armin ja Martin kanssa hakemaan joulun tunnelmaa.

Sanna Lehtimäellä oli myynnissa lahja- ja sisustustuoteita sekä vaatteita. Lehtimäki sanoi, että eniten on myyty hänen tekemiään neulelipsuja.

Karhulassa asuvat Soile Suursoho ja Sirke Lyytikäinen jakoivat lauantaina holviston myyntipaikan. Soile Suursoho oli tyytyväinen, että leivonnaisia oli myyty uskomattoman paljon. Pöytä oli lähes tyhjä, vaikka lauantaina myyntiaikaa oli vielä runsaasti jäjellä.

Sirke Lyytikäisellä oli myynnissä sukkia, lapasia, kortteja, pipareita ja koristeita ja hän oli myös yhtä yllättynyt, miten paljon sukkia ja lapasia on mennyt kaupaksi. Lyytikäinen sanoi, että hänellä on sukkia ja lapasia lisää kotona niin, että niitä riittä vielä myyntiin seuraavaksikin päiväksi.

Soile Suursoho ja Sirke Lyytikäinen olivat tyytyväisiä, että sukat, lapaset ja leivonnaiset menivät hyvin kaupaksi.

Soile ja Sirke uskovat, että heidän tuotteet ovat siksi olleet niin ostettuja, kun työssäkäyvillä ihmisillä ei enää ole aikaa leipoa eikä neuloa.

Sirke Lyytikäinen ja Soile Suursoho käyvät myös Karhulan torilla myymässä leivonnaisia, sukkia ja lapasia. Menekki on hyvä myös torilla.

Maarit Penttinen tuli Bastioniin lastensa Martin ja Armin kanssa Lappeenrannasta. Penttinen sanoi, että ovat nyt toista kertaa Bastionin joulutapahtumassa.

– Tultiin hakemaan joulun tunnelmaa ja samalla käydään tapaamassa Haminassa asuvia isovanhempia, Maarit Penttinen sanoi.

Sanna Lehtimäki sanoi, että Bastionin joulumyyjäisissä on aina ihana tunnelma.