Haminan talousalueen uutislehti

Reimari hiihtocup kolmannen kerran

Reimari hiihtocup -kilpailuun voi osallistua kuka tahansa ikäryhmään kuuluva lapsi tai nuori, kuuluipa järjestävään seuraan tai ei. Osakilpailuja järjestetään yhteensä neljä, joista ensimmäinen hiihdetään torstaina 2.2. Ruissalossa perinteisellä hiihtotavalla.

Ensimmäinen Reimari hiihtocup järjestettiin talvella 2021.

Hiihtocupiin osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumisen. Ennakkoilmoittautuminen on avattu Vehkalahden Veikkojen www-sivuille ja ilmoittautua voi aina ke 1.2. klo 20 asti.

Kilpailuaikana jokainen osallistuja tai huoltaja noutaa oman kilpailunumeron lähtöalueen edestä (huoltokoppi) ja käy hiihtämässä oman kilpailusuorituksensa. Tulokset julkaistaan Vehkalahden Veikkojen verkkosivuilla seuraavana päivänä ja Reimarin seuraavassa numerossa.

Hiihdettävät matkat ovat 0,4 km – 2,5 km. Sarjoja on tytöille ja pojille 4-vuotiaista 14-vuotiaisiin.

Cup-kilpailussa kaikkien kilpailujen tulos huomioidaan. Loppupisteisiin lasketaan mukaan kolmen parhaan osakilpailun pisteet. Pisteiden mennessä tasan paremmat sijoitukset ratkaisevat.

Kilpailipäivinä lähdöt ovat klo 17.30–18.45. Torstaina 2.2. Ruissalo, perinteinen hiihtotapa;torstai 9.2. Ruissalo, vapaa hiihtotapa; torstai 16.2. Ruissalo, perinteinen hiihtotapa ja torstai 23.2. Ruissalo, vapaa hiihtotapa.

Jokaisessa osakilpailussa kaikki palkitaan. Kokonaispisteiden mukaan palkitaan kolme sarjan parasta joka sarjassa. Palkintojen jaosta tiedotetaan myöhemmin Reimarissa, Vehkalahden Veikkojen kotisivuilla ja FB-sivuilla.

Pakkasraja on 15 astetta. Tiedustelut: Niko Kallio p. 040 171 2082.

Lue lisää aiheesta:

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli