Haminan talousalueen uutislehti

OP:n Haminan konttorin remontti valmis

OP Kymenlaakson Haminan konttorin remontti ja samalla koko taloyhtiön peruskorjaus on valmistunut ja uudistunut konttori Puistokatu 6:ssa avautuu keskiviikkona 15.2. Väistötiloissa toiminut konttori on suljettuna muuton vuoksi tiistaina 14.2.

Aiemmasta poiketen konttori sijaitsee kokonaan kiinteistön toisessa kerroksessa, johon pääsee helposti myös hissillä. Avajaisia vietetään tiistaina 21.2. klo 10–13 kakkukahvien merkeissä.

Pankki- ja vakuutuspalvelut toimivat uudistetussa konttorissa ajanvarauksella. Kassa- ja neuvontapalvelut ovat avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-13.

– Ajan kassapalveluihin saa tarvittaessa yleensä jo soittoa seuraavalle päivälle. Ajanvarauspuheluihin vastaa aina pankkimme oma toimihenkilö, joka selvittää palvelutarpeen ja usein asia voidaan hoitaa puhelimessa eikä käyntiä konttorilla tarvita lainkaan, kertoo henkilöasiakkaiden palveluista vastaava pankinjohtaja Pekka Katainen.

Pankki- ja vakuutuspalveluiden lisäksi uudistuneeseen konttoriin palaavat myös OP Koti Kymenlaakson kiinteistönvälityspalvelut. Haminan alueella toimii kaksi kiinteistönvälittäjää.

Remontti sujui yllätyksittä

Haminan konttorin remontin tavoitteena oli asiakkaiden sekä henkilöstön viihtyvyyden parantaminen ja asiointirauhan parantaminen.

Käytännössä pankin hallussa olevat tilat uudistettiin kokonaisuudessaan. Pankin omassa käytössä olevat tilat pienenivät merkittävästi remontin yhteydessä. Katutason tiloihin muuttaa apteekki ja toinen, noin 150 neliön liiketila odottaa vielä uutta vuokralaista.

Samaan aikaan pankin tilojen kanssa käynnistyi koko taloyhtiön peruskorjaushanke, jossa keskityttiin erityisesti parantamaan talotekniikkaa ja uudistettiin myös kiinteistön julkisivu. Julkisivuun asennettiin samalla aurinkopaneelit.

Remontti sujui suunnitelmien mukaisesti yllätyksittä. Rakennuttajien sekä suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden yhteistyö sujui mutkattomasti. Pääurakoitsijana toimi Rakennuspartio Oy ja suurin osa muistakin aliurakoitsijoista oli haminalaisia yrityksiä, kertoo varatoimitusjohtaja Pekka Raivisto.

Apteekki muuttaa torin laitaan

Haminan Uusi Apteekki avaa maanantaina 13.2. uusissa tiloissaan osuuspankin kiinteistössä torin laidalla, Kaivokadun ja Puistokadun kulmassa. Muutto Sibeliuskadun vanhoista tiloista ei ole pitkä mutta samalla apteekille avautuvat uudet näkymät.

– Uuden apteekin tila on avara ja selkeä. Logistiset toiminnot ovat katutason kerroksessa ja ne on suunniteltu huolellisesti, sanoo apteekkari Valentina Stenberg.

– Uudessa apteekissa meillä on hyllytilaa huomattavasti enemmän kuin vanhassa. Palvelemme asiakkaitamme viidessä palvelupisteessä.

Apteekkari Stenberg sanoo, että apteekki muuttaa nyt uudelle tasolle.

– Meillä on erinomainen ja osaava henkilökunta, jolle haluan myös tarjota parasta mahdollista.

Valentina Stenberg aloitti apteekkarina Haminan Uudessa Apteekissa keväällä 2018, taakse jäi edellinen oma apteekki Salossa. Stenberg tunsi Haminan jo entuudestaan työskenneltyään proviisorina Haminan Keskus-apteekissa ennen muuttoaan Saloon.

Haminan Uusi Apteekki avaa uusissa tiloissaan ensi maanantaina klo 8.30. Kakkukahveja apteekki tarjoaa asiakkailleen perjantaina 17.2.

– Uusien tilojemme rakentaminen on sujunut hienosti aikataulussa ja henkilökuntamme on ollut innolla mukana muuttokiireissä, sanoo apteekkari.

Apteekkari Valentina Stenberg uuden apteekkinsa edustalla.

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli