Haminan talousalueen uutislehti

Reimariin uusi komento

Kaupunkilehti Reimari vaihtaa omistajaa maaliskuun alussa. Lehden liiketoiminta on myyty liiketoimintakaupalla Haminan mainos ja media Oy:lle. Myyjänä oli lehden vuonna 2007 perustanut Hamimedia Oy.

Uuden kustannusosakeyhtiön hallituksen puheenjohtaja on helsinkiläinen Juho Leikas.

– Reimarilla on talousalueellaan vankka asema ja sormet syyhyten käymme työhön kiinni, sanoo Leikas, jolla on taustaa niin toimittajan työn kuin markkinoinnin puolelta.

– Reimari on hyvin toimitettu lehti. Sen sisältö ja muoto tulee säilymään nykyisenkaltaisena. Jatkossa tuomme mukaan myös digimarkkinoinnin palveluita yritysasiakkaillemme.

Yhtiön muita osakkaita ovat Henna Ihalainen ja Tarja Autio. Haminalaiset juuret omaava Ihalainen on työskennellyt myös vuosia yrittäjänä digialalla.

Toimittaja Tarja Autio on tuttu hahmo Reimarin sivuilta, sillä hän on työskennellyt freelance-toimittajana Reimarissa jo 15 vuoden ajan. Tarja ottaa lehdessä päätoimittajan roolin.

Jatkuvuutta Reimarissa edustaa myyntipäällikkönä jatkava Risto Soikkeli, Reimarin kivijalka jo keväästä 2007, jolloin ensimmäinen Reimari tuli jakeluun.

Nykyinen päätoimittaja Jorma Haapamäki, 72, tuntee haikeutta luopuessaan työelämästä. Aivan kokonaan hän ei aio työtä jättää, sillä hän on lupautunut toimituksen avuksi mentorina.

– Lehtialalla aloitin jo 1971 Vaasa-lehden kesätoimittajana. Vuodet ovat olleet vaihtelevia, erityisesti viimeiset 35 vuotta toimittuani kaupunkilehtiyrittäjänä. Ensin 17 vuotta kotkalaisessa Poijussa ja sitten Reimarissa, kertaa Haapamäki.

Reimari on lukijoittensa odottama lehti. Lukijat ovat lehden perusta, mutta ilman yrityselämän tukea ei mikään lehti ilmestyisi tässä maassa.

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli