Haminan talousalueen uutislehti

Yrittäjille tarjolla valmennusta kasvuun

Jenna Kankaanpää (vas.), Sanna Jussila, Mia Kotonen ja Jaana Mattila pitävät yhteisöllisyyttä ja vertaistukea yrittäjien vahvana voimavarana niin arjen puurastuksessa kuin kehittämistyössä. Finest Love from Crazy Town -valmennusohjelmaan voi hakea vielä ensi maanantaihin asti Crazy Townin verkkosivujen kautta.

Ekami ja Crazy Town järjestävät yhteistyössä yrittäjille Finest Love from Crazy Town – valmennusohjelman. 

– Finest Love on valmennusohjelma uutta suuntaa hakeville yrityksille. Uusi suunta voi olla jokin uusi tuote tai palvelu tai uusi tapa tehdä asioita, kertoo Crazy Townin yhteisöasiantuntija Jenna Kankaanpää.

Valmennus alkaa toukokuussa ja kestää noin puoli vuotta. Se on osallistujille täysin maksutonta. Sen aikana suoritetaan yrittäjyyden ammattitutkinto oppisopimuksella. Yrittäjä voi tehdä oppisopimuksen omaan yritykseensä. Crazy Town järjestää koulutuksen, tutkinnon myöntää Ekami.

– Koska yrittäjillä on päivä täynnä muutenkin, on opiskelu järjestetty käytännönläheisesti. Ohjelma koostuu kahdeksasta valmennuspäivästä, joista kaksi on lähitoteuksia. Muut päivät pidetään etäyhteyksillä.

Valmennuspäivät sisältävät teemoja mm. tulevaisuuden trendeistä, tuotekehityksestä, rahoituksesta, myynnistä ja markkinoinnista. 

– Finest Lovessa opitaan käytännön kautta. Kaikki koulutuksen aikana tehtävä työ tähtää yrityksesi kehittymiseen.  

Järjestäjät eivät ole ensimmäistä kertaa asialla. Edellinen valmennusjakso päättyi alkuvuodesta.

– Siinä oli mukana 24 yritystä joista viisi tai kuusi oli Haminasta. Osallistujien runsas määrä ilahdutti, kertoo Crazy Townin Haminan yhteisömanageri Sanna Jussila.

– Jos yrityksellä on halua kasvaa ja kehittyä, on asian eteen tehtävä jotakin. Ja se vaatii aikaa, mitä arjessa ei tahdo löytyä riittävästi, kertoo kokemuksiaan Mia Kotonen.

Kotosen Roomz Group Oy osallistui edelliseen valmennukseen.

– Crazy Townin valmennusohjelma on hyvin laadittu. Kouluttajat sparraavat ja järjestävät tarvittaessa yksilöidysti tarpeiden mukaan asiantuntijoiden puheille.

– Kun puhuin yritysneuvojan kanssa siitä miten välttää paikalleen jämähtäminen, innosti hän hakemaan tähän koulutukseen, kertoo Jaana Mattila Linnoituksen hyvinvointi- ja terveystalosta.

– Suoraa hyötyä ovat ideat ja verkostot, joista on kehkeytymässä yhteistyötä.

Crazy Town on jo 20 vuotta toiminut yritys, jonka toimialaa ovat yritysten yhteisöllisten työtilojen järjestäminen ja erilaiset koulutukset ja asiantuntijapalvelut.

Lue lisää aiheesta:

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli

Previous slide
Next slide