Haminan talousalueen uutislehti

Uusittu K-Market Itäväylä avautuu ensi viikolla

Kauppiaspariskunta Sari ja Petri Savinen toivottavat tervetulleeksi uusittuun Itäväylään. – Ensimmäinen näkyvä muutos on muuttunut kiertosuunta.

– Hienoa päästä esittelemään uusittua myymälää ensin henkilökunnalle sitten asiakkaille, sanoo K-Market Itäväylän kauppias Sari Savinen.

Kauppiaspariskunta Sari ja Petri Savinen, ja välillä perheen 9- ja 14-vuotiaat lapsetkin ovat viime päivät huhkineet yhdessä remontintekijöiden kanssa jotta kaikki olisi valmista h-hetkellä. Kauppa avaa ovensa 25.5. kello 10.

Itäväylän kauppakeskuksen lippulaiva K-market näyttää ulospäin samalta kuin ennenkin. Neljä kuukautta kestänyt remontti laittoi sisällä lähes kaiken uusiksi.

– Talotekniikasta lähtien. Ilmanvaihtoon ja valaistukseen haettiin ympäristöystävälliset ja energiatehokkaat ratkaisut.

Nyt älykäs valaistuksen ohjaus ja ilmanvaihto säästää sähköä.

– Vihdoinkin meillä on myös jäähdytys. Muistan vielä ensimmäisen kesän kauppiaana 5 vuotta sitten, oli valtava helle, suklaatkin sulivat hyllyssä – ja sitten hajosi pakasteallas.

Nyt vanhuuttaan hajoilevat kalusteet ovat muisto vain, tilalla uudet, tyylikkäät kylmäkalusteet.
Liha- ja kalatuotteille tulee myös palvelutiski.

– Saamme myös grillin josta löytyy mm. grillatut broilerit ja grillikylkeä. Tämän tiskin toimitus viivästyy mutta lämpimät lounasruoka-annokset löytyvät avajaisista lähtien.

Remontti loppusuoralla, kalusteet paikallaan ja hyllyt täyttyvät tuotteista.

Kesäkuun alusta lähtien Itäväylän tuotteita voi tilata kotiinsa myös Wolt-kuljetuspalveluiden kautta.

– Meillä käy asiakkaita loppujen lopuksi aika laajalta alueelta, kuljetuspalvelut helpottavat monien arkea.

Kauppiaan ura on ollut Sarille luonteva valinta alusta asti.

– Perheelläni oli kauppa Kouvolassa kun olin 8-vuotias ja Kaipiaisissa kun olin 13, Yrittäjäperheen elämä on siis tuttua, se on elämäntapa. Meilläkin on kauppa auki vuoden jokaisena päivänä, lukuunottamatta joulupäivää, jonka pyrimme pitämään vapaana koko henkilökunnalle.

Remontin aikana kauppiaspariskunnan toinen kauppa K-market Uusi-Summa paikkasi laajentamalla valikoimaansa. Tällä viikolla henkilökunta on jo palannut Itäväylään viimeistelemään paikkoja.

– Meillä on mahtavan hieno henkilökunta. Muutama on ollut töissä niin kauan kuin tässä on kauppa ollut. Avajaisviikkoa valmistellaan ilolla koko henkilökunta. Olemme jo monta vuotta odottaneet, että saamme nykyaikaisen uusitun kaupan, jossa palvelemme suurella sydämellä!

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli