Haminan talousalueen uutislehti

Virojoella ilo irti

Vuoden kylä -kunniakirjan luovutti Virojoen Kyläyhdistyksen puheenjohtaja Miika Mattilalle Kymenlaakson Liiton hallintojohtaja Harri Turkulainen. Muut juhlijat lavalla kyläyhdistyksen hallituksen jäsenet Jarmo Uotila (vas.), Tuula Saarimaa ja Siru Ahopelto. Oikealla onnitteluvuoroaan odottaa Kymenlaakson Kylät ry:n puheenjohtaja Sami Porkka.

Virojoella otettiin Kymenlaakson Kylät ry:n sille myöntämä Vuoden kymenlaaksolainen kylä -arvonimi ilolla vastaan. Virojoki päivää vietettiin lauantaina entisen kunnanviraston pihapiirissä. Vuoden kylä -juhlallisuuksien lisäksi paikalla oli torimyyntiä ja ohjelmaa lapsille sekä aikuisille. Illalla paikan otti haltuun Down by the Joki-festari.

Vuoden kylää juhlimaan tuli myös bussilastillinen vieraita muualta Kymenlaaksosta, Kymenlaakson Kylät ry:n järjestämä matka kuului valtakunnallisen Avoimet kylät -päivän ohjelmaan.

Virojoen kyläpäivässä saivat Bussikuski Töötti (Ilkka Muurman) ja rahastaja Söötti (Heli Kärki) kaikenikäiset viihtymään riemastuttavalla esityksellään

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli