Haminan talousalueen uutislehti

Kuppilat kuntoon toi uusia makuja

Merja ja Nils Kämpe viihtyivät ravintolan avajaisillan lämminhenkisessä tunnelmassa.

Tv Nelosen Kuppilat kuntoon Ville Haapasalo & Pipsa Hurmerinta -ohjelmaan osallistunut Rampsi Kitchen & Lounge avautui torstaina uusitulla ruokalistalla ja uudella ilmeellä. Parin päivän tiukka rutistus alan ammattilaisten käsissä toi ravintolan sisustukseen pieniä lisäyksiä. Ruokalista muuttui enemmän.

– Ainutlaatuinen paikka aivan meren äärellä ansaitsee myös omannäköisen menun, Pipsa Hurmerinta ja Ville Haapasalo totesivat.

– Listalta löytyy kalaa, lihaa ja kasviksia, mutta omalla twistillä joka erottaa ravintolan muista.

Yrittäjä Maarit Kilpi pitää muutosta onnistuneena.

– Ulkopuolisen ammattilaisen silmä tavoittaa sen mitä itse ei enää näe. Uusitun ruokalistan lisäksi sovimme toimintapoihin muutosta: ravintola on auki vähintäänkin sen ajan mitä aukioloajoissa on ilmoitettu. Emme siis sulje esim. huonon sään takia.

Siihen tuskin on syytäkään, sillä ravintolasalista aukeaa hieno kokoseinän näkymä merelle, on tyyntä tai myrskyä.

– Erittäin hyvää oli, totesivat avajaisiltana yllättäen tv-kuvauksien keskelle joutuneet Nils ja Merja Kämpe.

– Läksimme Ristiinasta lasten ja lastenlasten kansoittamalta mökiltä omalle lomalle, pariskunta kertoi nauttiessaan nieriää voi-valkoviinikastikkeessa. Merjalle Hamina oli uusi tuttavuus, Nilsille Hamina tuli tutuksi RUK-kurssin aikana.

Rampsi Kitchen & Lounge on kesäravintola, joka on auki noin 5 kuukautta vuodessa. Yrittäjäpariskunta Maarit Kilpi ja Jussi Kurvi hoitavat 7 päivänä viikossa avoinna olevan ravintolan lisäksi vierasvenestaman palvelut, mm. polttoaineen myynnin sekä jäätelökioskin ja tilaussaunan.

– Sauna lämpiää myös talvella kylmänveden uimareita varten, kertoo Jussi Kurvi.

– Ennakkoon ei voi arvata, miten työläs pariin päivään puristettu projekti on, toteavat Pipsa Hurmerinta ja Ville Haapasalo uudella konseptilla toteutetusta Kuppilat kuntoon -sarjasta. Uusitun ravintolan avajaisiltana ohjelman vetäjäkaksikolla ja yrittäjä Maarit Kilvellä oli jo aikaa nauttia lopputuloksesta.

 

Previous slide
Next slide

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli

Lue myös