Haminan Eläinklinikan henkilöstöä uuden hampaidenhoitolaitteiston ympärillä. Vas. yrittäjä, eläinlääkäri Henna Jaffe, klinikkaeläinhoitajat Mira Ahdepelto, Anni Karhu ja Eija Wahlman sekä eläinlääkäri Noora Raussi.

Haminan Eläinklinikka on eläinlääkäri Henna Jaffen perustama paikallinen, ketjuihin kuulumaton yksityinen pieneläinklinikka. Yritys aloitti toimintansa kaksi vuotta sitten Rautatienkadulla, remontoimalla entisen varaosaliikkeen tiloihin nykyaikaisen klinikan.

–Haluamme tehdä työtä eläinten terveyden hyväksi omannäköisesti ja asiakaslähtöisesti, lämminhenkisesti ja kodikkaasti, sanoo Henna Jaffe.

Pieneläinten, koirien, kissojen ja lemmikkijyrsijöiden omistajat ovat löytäneet palvelut hyvin. Lääkäripalveluiden lisäksi tiloissa on pieni myymälä, josta saa mm. eläintenruokia, lisäravinteita ja itsehoitolääkkeitä.

Kevään aikana eläinklinikka on hankkinut vahvistusta henkilökuntaan.

– Meitä on täällä kolme eläinlääkäriä ja kolme eläinhoitajaa vakituisesti. Lisäksi käytettävissä on kiireapua vastaanotto- ja hoitopalveluihin.

Tästä kesästä alkaen eläinklinikalla on mahdollista suorittaa myös vaativampaa hammaskirurgiaa.

– Eläinlääkäri Noora Raussi on perehtynyt hammaskirurgiaan. Käytössämme on siihen ajanmukainen varustus.

– Omistajat ovat valveutuneita ja kiinnittävät huomiota lemmikkien hampaiden kuntoon. Eläinlääkärin vuositarkastukset ovatkin suositeltavia, sillä kaikki hammasongelmat eivät näy päälle päin. Etenkään, koska eläimet eivät herkästi näytä kipua, Noora Raussi toteaa.

– Röntgenlaite on tärkeä apuväline hammasongelmienkin tunnistamisessa.

Haminan Eläinklinikalla on pieneksi klinikaksi hyvä varustus, talosta löytyy mm. röntgen- ja ultrauslaitteet, sekä analyysilaitteisto, jonka ansiosta verikokeiden tulokset saadaan nopeasti, yleensä jo saman hoitokäynnin aikana.

– Meiltä löytyy yleislääketieteen osaamisen ja hammasongelmien lisäksi perehtyneisyyttä muuhun kirurgiaan ja sisätauteihin, summaa Henna Jaffe, jonka oma mielenkiinnon kohde on lisäksi eläinten lisääntymistiede.

– Tärkeintä on kuitenkin pätevä ja sydämellään työtä tekevä henkilöstö.

  • Slider image
  • Slider image

Karvaisten asiakkaiden tarpeet on huomioitu jo klinikan ulkopuolella.

Leikkaussalissa nelijalkainen potilas saa apua eläinlääkäri Annika Mertaselta (oik.) ja pieneläinhoitaja Susanna Mattilalta.

  • Slider image
  • Slider image