Haminan talousalueen uutislehti

Summan kylä- ja kulttuurikeskus soi: Teatteriryhmä tarjoaa musiikkia ja komediaa

Kanavajohtaja Caarlo Männistö (Janne Ravi) ja ohjelmapäällikkö Peppi-Lotta Sikuriina (Katariina Myller) tiukassa sananvaihdossa.

Summan Radio Glam on musiikkinäytelmä ja komedia, joka on ensi-illassa perjantaina 18.8. Summan kylä- ja kulttuurikeskuksessa. Musiikkinäytelmä on ensiesiintyminen myös Popkööri ry:n teatterille ja kuorolle.

Radio Glam on parodia kaupallisesta radiokanavasta, jonka johto keksii vuosisadan radiouudistuksen. Musiikkina esityksessä soivat livebändin säestyksellä 1970-luvun suurimmat glamrock-hitit aikakauden suuruuksilta, kuten Sweet, Slade, David Bowie jne.

– Radio Glam on tarina kanavan uhosta, noususta ja tuhosta, esityksen juonta avaa tarinan kirjoittaja ja ohjaaja Jalle Niemelä.

Esityksen näyttelijäkaarti on tuttua ja turvallista harrastajien eliittiä: Katariina Myller, Minna Suomi, Janne Ravi, Jaakko Hämeenniemi, Tommy Larvi, Jonna Kajander ja nuorimpana Maria Urpalainen. Rooli esityksessä on myös ohjaaja Niemelällä.

– Näyttämönämme on Summan kylä- ja kulttuurikeskuksen ”sirkussali”, jonka Teinisirkuksen lomaileva porukka jättää meille ystävällisen sopivasti vapaaksi. Uusi 150 katsojalle suunniteltu katsomo takaa mukavuuden myös vieraille, lupaa Niemelä.

Popköörin väki harjoituksissa. Penkillä Minna Suomi (oik.), Jaakko Hämeenniemi ja Janne Ravi. Seisomassa Tommy Larvi (vas.) ja Jalle Niemelä.

Radio Glam -esitystä varten on perustettu myös kuoro:

– Pyysimme laulamisesta kiinnostuneita ottamaan yhteyttä, jos tuntuu, että haluaa laulaa muutakin kuin merikantoa. Kiinnostuneita oli ja kuoroomme ilmoittautui yli 30 halukasta.

Musiikkinäytelmä panostaa korkeatasoiseen musiikkiin, tietenkin. Musiikkia ja orkesteria johtaa yksi kuoron perustajista Anne Schürmann. Orkesterissa musisoivat Antti Oinonen, Antti Lehtinen, Jari Halonen, Antti Järvinen ja Mika Paakko.

Ensi-illan jälkeen esityksiä on neljä, joista viimeinen on 23. elokuuta.

Previous slide
Next slide

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli