Haminan talousalueen uutislehti

Kansalaisopiston lukuvuosi alkaa pian

Kansalaisopiston uusi visuaalinen ilme on syntynyt haminalaisen kuvataiteilija Varpu Erosen käsistä. –Uusi ilme kuvastaa yhteistyötä, yhteisöllisyyttä ja osallisuutta, kertoo rehtori Maaret Lommi.

Kansalaisopiston uusi opinto-ohjelma on ilmestynyt. Se on jaettu kaikkiin Haminan, Virolahden ja Miehikkälän kotitalouksiin. Opinto-ohjelma löytyy myös netistä https://uusi.opistopalvelut.fi/hamina/fi/.

Kursseille ilmoittautuminen alkaa maanantaina 14.8.2023 klo 9-15, muina arkipäivinä klo 10-15. Puhelimitse voi ilmoittautua kansalaisopiston toimistoon p. 040 1991234.

Lukukauden alun ilmoitusruuhkaa helpottamaan on 25.8. asti käytettävissä myös varanumerot 050 5638210 ja 040 1593327. Internetin kautta ilmoittautuminen on osoitteessa https://uusi.opistopalvelut.fi/hamina/fi/

Kurssitarjonnassa on paljon vanhoja suosikkeja, mutta on uuttakin. Uusia kursseja ovat mm. Bachata-tanssi, Minustako tubettaja, POP-laulu, musiikin tuottaminen ja digitaalinen jakelu, puutarhakeijut ja -tontut, pienet keramiikkatyöt sekä Virojoen kudontakurssi.

Suosituimpia ovat olleet laulu-, kitara-, ja keramiikkakurssit. Niille kannattaa siis ilmoittautua nopeasti.

Ns. opintokursseja on neljä. Ne ovat kursseja, joista osallistuja voi halutessaan saada omasta suorituksestaan arvioinnin. Arviointi tallennetaan valtakunnalliseen tietokantaan, jolloin opiskelija voi hyödyntää arviointitietoa koko loppuelämänsä ajan.

Kansalaisopisto on saanut tulevalle lukuvuodelle valtionavustusta kurssihintoihin opintoseteleiden muodossa. Avustus kohdistuu eläkeläisten, työttömien sekä erityisryhmien kurssimaksuihin.

Kansalaisopiston ohjelmassa on myös kursseja ja tilaisuuksia jotka ovat maksuttomia, esim. nuorille kuntosalin startti-kurssi on ilmainen.

Lue lisää aiheesta:

TATTOO jättijako 6.5.-toistaiseksi
Previous slide
Next slide

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli