Haminan talousalueen uutislehti

Valojen yö-festivaalissa Bastionin ja vanhan uimahallin työpajoja ennakkovarauksella

Viime vuodesta tuttu, huippusuosittu riikka.arten ja Sir Michael Madnessin Labyrinth of Love -valotaidenäyttely UV-maalaustyöpajoineen tulee uudistettuna Hamina Bastionin holvistoihin.

Yleisön toiveesta jo torstaina 14.9. pääsee osallistumaan UV-maalaustyöpajaan, jossa voi taiteilla itselleen valmiiksi vaikkapa päräyttävän Valojen yö -asun, UV-valoissa loistavat kengät, hatun tai muun pukineen.

riikka.arten ohjaama paja järjestetään torstaina klo 17.30-19.30 Bastionin Holvistossa. Kulku maksuttomaan pajaan tapahtuu Rauhankadun p-alueen puolelta ja osallistujien tulee kulkea holviston puoleista reittiä, sillä hiekkakentällä on vielä käynnissä tapahtuman rakentaminen.

Varhaiskasvatuksen ryhmät voivat tulla Valojen yön perjantaina 15.9. yllä esitettyä turvallista reittiä Bastioniin tutustumaan illalla festivaaliohjelmassa avautuvaan näyttelyyn. Ovet lapsiryhmille ovat avoinna klo 8-10.

Haminan vanhassa uimahallissa on äänitaiteilija Riku Kantolan ja kuvataiteilija Inari Porkan Äänen kosketus – Jatkumo -näyttely. Riku Kantola ohjaa pe 15.9. – su 17.9. näyttelyn auki ollessa 25 minuutin mittaisia installaatiotuokioita, joihin yleisö voi osallistua varaamalla oman vastaanottoajan.

Ohjeet varaamiseen löytyvät tapahtuman ohjelmasivuilta www.haminafestivals.fi/valojenyo/aanen-kosketus-aanistimulaatio-varaa-henkilokohtainen-aika/

Äänen kosketus – Jatkumo -näyttelyn avajaiset pidetään to 14.9. klo 18-21.

Lue lisää aiheesta:

Previous slide
Next slide

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli