Haminan talousalueen uutislehti

Haminan Würth laajensi hydrauliikkaan

Haminan Würth Center on nyt myös hydrauliikkacenter, kun Würth aloitti kesäkuussa hydrauliikkaletkujen, liittimien ja asennelmien myynnin myös Haminassa.

Monella mittarilla mitattuna Suomen suurimmaksi letkualan toimijaksi nousseen Würthin menestyksen pohjana on yritysostona hankittu Ares, joka integroitiin Würthiin 2017. Würth hydrauliikkacentereitä on tällä hetkellä noin 30 kpl. Lisäksi on myös useampia eri teollisuuslaitosten sisällä toimivia Industry Centereitä, joiden valikoimiin kuuluu hydrauliikka.

– Monelle asiakkaalle on tärkeää saada koko maanlaajuisesti samoja tuotteita, ennakkoon sovituin hinnoin myös hydrauliikan puitteissa. Kellään muulla ei ole tarjota vastaavaa palveluverkostoa, sanoo hydrauliikan asiantuntijana Würthissä työskentelevä Jukka Kurikka.

Haminan Würth Center muutti uusiin tiloihin Rimamöljänkadulle viime joulukuussa. Kiinteistöön sopivat mainiosti myös monipuoliset hydrauliikkaletkupalvelut.

– Kymenlaakson kuudessa Würth Centeristä kolmessa on nyt myös hydrauliikkapalvelut, sanoo Kymenlaakson Centerpäällikkö Niina Muuri. Muurin vetämässä tiimissä on kaikkiaan 23 työntekijää.

Hydrauliikankin osalta Würth huolehtii useiden asiakkaiden omien varastojen ylläpidosta. Paikallisesti asiakkaalle on tärkeää, että palvelu on lähellä ja aukioloaika pitkä klo 6.30 – 17.

– Hydrauliikkaletkuasennelmat valmistetaan asiakkaan odotellessa. Sitä varten hyllyssä on jo nykyisellään laaja valikoima erilaisia osia. Mielellään kuitenkin kuuntelemme edelleen asiakkaiden toiveita, jos he kaipailevat hyllyyn joitakin paikallisia erikoisuuksia, sanoo Muuri.

Hydrauliikkaletkujen ja liittimien lisäksi Haminaan on kasvatettu huomattavasti myös erilaisten matalapaineletkujen ja liittimien valikoimaa. Würthilla hydrauliikka käsittää laajasti erilaiset letkut ja liittimet ja oheistarvikkeet kuten öljyt, öljynimeytystuotteet ja huolloissa tarvittavat tarvikkeet. Komponenttipuolella hydrauliikkacentereiden perusvalikoimiin kuuluvat esim. paineenmittaukseen kuuluvat osat, erilaiset säiliötarvikkeet ja palloventtiilit.

Kaakkois-Suomessa Würthilla on hydrauliikkapalveluita myynnissä Haminan lisäksi Kotkassa Mussalon Centerillä, Kouvolan Katajaharjussa ja Lappeenrannassa, sekä Imatralla Ovakon Industry Centerillä. Matalapaineletkut ja -liittimet löytyvät laajemmalla valikoimalla Haminan, Karhulan, Kouvolan ja Lappeenrannan valikoimista.

Hydrauliikkacenterin työntekijät saavat yksilöllisen opetuksen, sanovat centerpäällikkö Niina Muuri ja asiantuntijana koulutuksesta vastaava Jukka Kurikka.

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli

Previous slide
Next slide