Haminan talousalueen uutislehti

Jarkko Aitolahti on Haminan positiivisin

Jarkko Aitolahti palkittiin vuoden positiivisimpana haminalaisena Valojen yön avauksessa Kauppatorilla. Puheenjohtaja Kaisu Kaivola ja Olli Suurpää Haminan Nuorkauppakamarilta onnittelivat iloisesti yllättynyttä Jarkkoa.

Haminan Nuorkauppakamarin järjestämän vuoden positiivisin haminalainen -yleisöäänestyksen voitti selkeällä erolla muihin leipuri Jarkko Aitolahti.

– Jarkko on aina iloinen ja avulias. Häntä on helppo lähestyä, ja hänen kanssaan asioidessa tietää että kaikki sujuu. Hänen lahjoituksensa Haminan Ruoka-Apu ry:n kautta apua tarvitseville on merkittävää, sanottiin valintaperusteluissa.

– Muistaminen tuntuu hyvältä. Somessa on tullut satamäärin tykkäyksiä ja kommentteja, ja asiakkaat ovat onnitelleet pitkin päivää, kertoi Jarkko viikonlopun jälkeen tunnelmiaan.

Leipurin työpäivä on pitkä, usein hän tulee töihin jo aamukolmelta ja lähtee kotiin kun leipomomyymälä sulkee ovensa klo 17.

Uutta positiivista energiaa Jarkko lataa viikonloppuisin mökillä.

– Ylämaalle lähdetään rouvan kanssa heti perjantai-iltana ja takaisin tullaan myöhään sunnuntai-iltana.

Haminan positiivisimman henkilön yleisöäänestys on Haminan Nuorkauppakamarin perinteinen vuosittainen hanke jonka se järjestää yhteistyössä Positiivarit Oy:n, OP Kymenlaakson, K-supermarket Kanuunan, Tuijan Kukkiksen ja uutislehti Reimarin kanssa

Previous slide
Next slide

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli