Haminan talousalueen uutislehti

Rouhiainen ja Leskinen jatkavat HP:n paidassa

Viime kaudella Ykköspesiksen etenijäkuninkuuden voittanut Teemu Rouhiainen ja   etenijöitä urakalla kotiuttanut seuran oma kasvatti Juha Leskinen ovat tehneet jatkosopimukset Haminan Palloilijoiden kanssa. Sopimukset ovat yksivuotisia.

Rouhiainen odottaa innolla tulevaa talvea ja sitä,  miten hommat saadaan joukkueen sisällä rakennettua.

– Hienon viime kauden jälkeen tiedän, että töitä on vielä enemmän uudella sarjatasolla, mutta ihan innokkailla fiiliksillä sitä lähtee talvella tekemään hommia, sanoo Rouhiainen.

– Sopimuksen syntymiseen oli montakin syytä, ehkä suurimpana kuitenkin se, että viihdyn Haminassa ja täällä on tuttu ympäristö. Lisäksi asiat ovat omalta kohdalta hoituneet joka vuosi hyvin.

Rouhiainen näkee, että joukkueessa on riittävästi osaamista Superpesistä varten.

– Uskon että joukkuehenki löytyy nopeasti. Uusien pelaajien on varmasti helppo tulla joukkueeseen mukaan. Paljon on mahdollisuuksia, mutta hommia ja onnistumisia se vaatii, joukkueelta ja henkilökohtaisesti joka äijältä, tuumii Rouhiainen

HP:n miesjoukkueen viime kauden runko pysyi suhteellisen hyvin kasassa ja siihen päälle saatiin loistavia täsmävahvistuksia.

– Hyvä sekoitus nuoruutta ja kokemusta. Nyt tehdään taas talvi kovaa töitä niin joukkueena kuin yksilöinä ja ensi kesänä sitten otetaan koneesta kaikki irti, sanoi kotiuttajajokerina edelleen jatkava Juha ”Lese”  Leskinen.

Lue lisää aiheesta:

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli