Haminan talousalueen uutislehti

Joulupuu-keräyksen aika on käsillä

Joulupuu-keräys järjestetään Haminassa 27.11.-8.12. välisenä aikana. Joulupuut löytyvät tutuista paikoista K-supermarket Kanuunasta, K-market Itäväylästä, Suomalaisesta kirjakaupasta ja Kotipizzasta.

Keräykseen voivat osallistua lahjoittajina sekä yksityiset henkilöt että organisaatiot ja yhteisöt. Keräykseen annettavan lahjan tulee olla käyttämätön – joko itse tehty tai ostettu.

Keräykseen ei voi lahjoittaa käytettyjä lahjoja, arpoja tai muita veikkaustuotteita eikä päihteitä tai käteistä rahaa. Sen sijaan lahjakortteja saa mielellään tuoda.

Lahjoituksia voi tehdä jo nyt sähköisesti eJoulupuun kautta (www.joulupuu.org). Joulupuut ilmestyvät keräyspaikkoihin keräyksen alkaessa 27.11.

Haku lahjojen saajiksi on käynnissä. Lahjat jaetaan eriarvoisessa asemassa oleville lapsiperheille Haminan alueella. Kymenlaakson hyvinvointialueen perheiden sosiaalityö jakavat hakulomakkeita ja niitä on saatavissa myös Haminan seurakunnan diakoniatyöstä.

Hakulomakkeet tulee palauttaa viimeistään 23.11 klo 15, jotta ne ehtivät mukaan keräykseen.

Haminassa Joulupuu-keräyksen toteuttaa Haminan nuorkauppakamari ry. Lisätietoja Joulupuu-keräyksestä löytyy nettisivulta www.joulupuu.org.

Nuorkauppakamarin toiminnasta kiinnostuneet alle 40-vuotiaat voivat käydä tutustumassa toimintaan osoitteessa www.jcihamina.webnode.fi. Joulupuu-keräykseen voi tulla mukaan myös vapaaehtoiseksi.

Lue lisää aiheesta:

TATTOO jättijako 6.5.-toistaiseksi
Previous slide
Next slide

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli