Haminan talousalueen uutislehti

Reimarilla töissä ensimmäiset noin 37 viikkoa

Henna Ihalainen toivottaa asiakkaat tervetulleeksi Reimarin toimitukseen sekä mainostoimisto Hammiin.

Minusta tuli maaliskuussa yksi tämän lehden omistajista. Vuosia digimarkkinointialalla työskennelleenä tuntui hienolta päästä oppimaan, miten painettu lehti tehdään ja millaisia työvaiheita siihen sisältyy.

Tietokoneen ruudun tuijottamisen lisäksi on ihanaa päästä joskus tunnustelemaan aikaansaannoksiaan omin käsin. Ottaa lehti käteen ja tunnustella sivuja. 

Ensimmäiset kuukaudet Reimarilla olivat melko jännittäviä. Uudet työkaverit, uusi toimiala, uudet asiakkaat. Ainoa tuttu elementti oli Reimari-lehti.

Pitkäaikaisena Reimari-lehden lukijana tiesin, että lehti on todella suosittu. En kuitenkaan arvannut, kuinka odotettu ja rakastettu lehti todella on.

Harmituksen määrä on suuri, jos jakelussa on ollut häiriö ja lehti jää tulematta. Lehden voi lukea ilmaiseksi netissä osoitteessa www.reimari.fi, mutta kyllä minä rutiinien suurena ystävänä tiedän, että jos on tottunut lukemaan painetun lehden kahvikupposen kanssa, kaikki muut vaihtoehdot tuntuvat väärältä.

Oma lukunsa ovat he, jotka eivät ole digilaitteiden kanssa yhteenkasvaneita kuten minä. Jos lehteä ei tule, heiltä voi kokonaan mennä ohi tieto kaupungin tapahtumista ja kauppojen tarjouksista.

Uutena ihmisenä niin paikallislehden toimituksessa ylipäätään, kuin juuri Reimari-lehdessä erityisesti olin myös kiinnostunut näkemään, kuinka paljon toimistollamme käy ihmisiä ja millä asialla.

Olen päässyt tapaamaan kaupungin edustajia, paikallisia yrittäjiä, järjestöjen ja seurojen eteen ahertavia kuin myös juttuvinkkien tuojia. 

Reimari-lehden perustanut ja yli 15 vuotta sitä luotsannut perhe Haapamäki teki täällä Maariankadun toimituksessa myös muuta, kuin viikoittaista paikallislehteä.

Täällä on nimittäin tehty myös valtava määrä paikallisten yritysten käyntikortteja, esitteitä, kortteja, vihkoja ja muita mainosmateriaaleja. Erilaisia graafisia töitä, suunnittelua ja suuruusluokassa korkeintaan A3-tulosteita saa meiltä nykyäänkin. 

Näitä graafisen suunnittelun palveluja me aiomme jatkossa tuoda paremmin paikallisten ihmisten tietoisuuteen.

Tavoitteenamme on, että muutaman vuoden päästä haminalaiset tietävät, että Reimari-lehden omistava yritys Haminan mainos ja media Oy tekee myös muita graafisen suunnittelun töitä, niin digiin kuin printtiin.

Kun veljentyttö kertoo joulupöydässä aloittavansa yritystoiminnan, hänelle osataan kertoa, että Haminan mainos ja media suunnittelee uudelle yritykselle käyntikortit, verkkosivut ja kaiken tarvittavan mainosmateriaalin. 

Jatkossa pääset Maariankatu 14 ovesta yhdellä kertaa kahteen paikkaan: Reimari-lehden toimitukseen ja mainostoimistoon nimeltä Haminan mainos ja media Oy tai tuttavallisemmin Hammi, kuten itse sitä kutsumme.

Tervetuloa! 

Lue lisää aiheesta:

Previous slide
Next slide

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli