Haminan talousalueen uutislehti

Jepa Lambertin Soulful Christmas Johanneksen kirkossa

Monipuolisena ja vahvana tulkitsijana tunnettua Jepa Lambertia on kutsuttu myös Suomen Adeleksi. Kuva: Teemu Mattsson.

Jepa Lambert lähtee ensimmäistä kertaa joulukiertueelle kirkkoihin. Perjantaina 15.12. hän esiintyy Haminassa Johanneksen kirkossa. 

– Kävinkin Haminassa viimeksi pari viikkoa sitten isänpäivänä, kertoo Jepa, jolle on syntynyt jo vahva yhteys paikkakunnalle Haminasta kotoisin olevan miehensä kautta.

– Hamina on kaunis kaupunki. Se on minulle tuttu myös Tattoosta. Esiinnyin siellä viimeksi v. 2022 Laivaston soittokunnan kanssa.

Jepan joulukonsertti sisältää sielukkaita joululauluja suomeksi ja englanniksi. Mukana on paljon amerikkalaisia jouluklassikkoja ja afroamerikkalaista gospel-ohjelmistoa. Säestäjänä toimii pianisti Maria Ilmoniemi, jolla on Jepan tavoin juuret vahvasti gospel-musiikissa.

– Gospelissa on voimaannuttavaa iloa, johon ihastuin jo pienenä. 

Jepa Lambert on musiikin ja esiintymisen moniala-ammattilainen. Hän on solisti, taustalaulaja, vocal coach sekä ääninäyttelijä tv-ohjelmissa ja konserteissa. TV:ssä hän on tullut monelle tutuksi mm. Elämäni Biisi, The Voice of Finland, Tähdet Tähdet ja Toivesäveliä -ohjelmista.

Soolokiertue on Jepan ensimmäinen.

– Olen viimeksi kiertänyt Vesterisen kanssa, mutta lopetin sen kesän jälkeen ja raivasin tilaa omalle joulukiertueelle. Jännää päästä solistiksi ja laulamaan tunnelmallisia joululauluja. Ohjelmistossa on myös aivan uusi, minulle tehty kappale Armon tähti.

Lippuja Jepan konserttiin saa ovelta ja verkkokaupasta.

Lue lisää aiheesta:

Previous slide
Next slide

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli